17 again

ensam hemma, massa gott och zac efron på tvn. inte ens kul hur snygg han är.
 

nobody's business

 

för vi ska ta studenten

 

Fråga & Svar

 
Vilken design har du?
om jag minns rätt laddade jag ner min design här och ändrade de jag ville, som text mm. 
 

money

sjukt egentligen

nike

har precis ätit efter en sväng på gymmet med emma som jag äntligen har fått till att komma och träna lite på friskis. vi körde nya löpbanden och några övningar från igår då jag för första gången var på cirkelfys. riktigt kul! olika styrkestationer i stora hallen, 30 sek på varje station sen till nästa. tre varv i en timma körde vi. körde bland annat kettlebells för första gången. de va amanda som fick med mig på det, vi bokade också buren till på  måndag. hoppas jag inte behöver avboka den här gången igen. nu ska jag snart bege mig iväg på möte i gymnasikhallen.
 

rawr.

 

upside down

change the game, don't let the game change you

don't be afraid to fly

 

intervaller

för er som har tränat ett tag eller iallafall har lite kondition kan jag rekomendera att gå på intervallflex. ett av dom jobbigaste passen på friskis. var som jag skrev på de igår och de är riktigt jobbigt. vi var kanske ungefär 10 pers på passet. kommer aldrig glömma första gången jag var på de för ganska länge sen nu men jag kunde inte gå på en vecka typ. trapporna i skolan var värst... men de va väl för att man tränade muskler man aldrig hade tränat förut. idag känner jag av lite i benen och baken annars är det inte så farligt. testa!
 

pretty woman

kanal 5, 

mogetorp

 
 
 

söndag

intervallflex here i come, död eller levande?

mys

lyxade till det lite i badet igår. behövdes, det va riktigt skönt! 

fina lägenheter

 
 
 
 
ettor och tvåor i Norrköping

big city dreams

 

hair everywhere

vill färga eller vad som helst, inte saxen dock. får se vad jag hittar på så småningom. brukar färga mörkt till vintern, kanske ska fortsätta med de. just nu vet jag inte riktigt vad mitt hår har för färg, lite ombre verkar de ha skapat också. intressant mitt hår alltså. iallafall, idag va första skoldagen och den va helt okej. trodde jag skulle va tröttare än vad jag är, men de kanske kommer imorgon? hoppas jag kan få lite sömn fast jag har droppar i hela öronen, inflammation sen rhodos. saknar de big time. 

pizza

japp, firade min sista sommarlovsdag med pizza och fin vän som nu ska börja jobba medans jag går tillbaka till skolan. sista året, är så taggad till tusen, 18, studenten, time of our lives!
 

gymnastik

 
 
uppvisning igår på djulö

day by day

keep your head up high

irriterande

trodde jag bodde i lägenhet och inte behövde bli irriterad för att grannen i huset ska klippa häck och allt annat man har i sin trädgård. klart de finns ett hus över gatan som har världens största häck som han klippte igår från 7 till kväll och idag alla träd eller vad f*an han håller på med sen 8 imorse. ljudet är de värsta jag hört, ingen sömn den här helgen inte. hur tänker människor?
 

givenchy väska

   
ni hittar den här

mallorca

så fint, 2010 

cappuccino

godaste 

tält

igår hade vi kräftskiva hos pappa, minus kräftor för min del. så äckligt sitta och skala hela djur och så äta en tugga av kräftans rumpa, nej de där förstår jag inte riktigt. säkert jätte gott! efter maten skulle min bror och hans kompisar sätta upp tält på campingen, slutade med att jag fick hjälpa så att dom skulle bli klara innan midnatt. 
 

friskis & svettis

såg att dom hade premiär med step på friskis & svettis igår. övertalade mamma att vi skulle gå för det är så kul. så vi körde först ett bas pass och sen tog vi oss varsin bräda och körde step. det är lite huvudträning att komma ihåg alla steg men tillslut gick det riktigt bra både för mamma och mig. riktigt jobbigt va det också! testa vetja
 

stan

denna pingla mötte mig på stan för lite shopping på förmiddagen, önskar vi hade lite mer affärer i vår lilla stad bara...
 

drömmer mig tillbaka

godnatt

grattis lillebror

bild från några år sedan, trodde han va cool redan då 
 

bra film

 
 

young & beautiful

 
 
 
hälsade på mormor & morfar på lotten idag. finns mycket att göra och jag hjälper gärna till. va ju riktigt skönt ute idag också. hade med mig kameran och försökte få till några bilder. älskar att fota blommor, så myckeet färg och detaljer. 
 

knäcke & persilja

 
 

flower

 

working out is my drug

när jag väl kommer igång kan jag inte sluta, love it
 

boomerang

     
thank god att den passade och nu är den min. tack mamma 
 

paket från nelly

ett stort fet paket till mig, lycklig. ska gå och testa nu....bye
 

only teardrops

 
 
 

AdBlock

satt och blev irriterad på att de va så stora mellanrum mellan inläggen när jag satt kollade på bloggen. efter en ganska lång genomsökning av alla kodmallar kom jag på, jag har tagit bort all reklam på mitt internet. så när jag avaktiverade adblock va det ju reklam som skulle va emellan inläggena. se bild ovan hur du tar bort all reklam, funkar för mig och är riktigt skönt att slippa.
 

start all over

kände att jag behövde rensa lite, bort med allt gammalt och in med nytt. överallt. so here we go. välkommna!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0