Sultans norr


Ibland är en kvällsfika med vänner det man verkligen behöver. Dom får en på andra tankar för ett tag och livet känns lite lättare helt enkelt. Dock var vi bara en tredjedel av alla jag önskar kunde sitta vid bordet och snart mindre än så. Ibland när jag sitter hemma nu så skulle jag vilja blinka en gång och vips alla tjejerna satt där vid mig. Men det går funkar inte. Snart ses vi <3 godnatt


Fläta


I helgen åkte jag till Vingåker efter ett träningspass med Amanda. Var hemma hos Cecilia med barnen, vi åt och kollade på idol. På lördagen var vi badhuset och toppade allt med tacos på kvällen. Hade jag inte ätit på så länge! Var fullt hus med typ 7 barn och senare på kvällen skjutsade jag hem gäster samt åkte hem själv. Igår var jag lite överallt, bland annat fikade med Elin och jobbade på Friskis. En bra helg helt enkelt :)
Flätan på bilden gjorde jag på Isabella i helgen 

Laxburgare



Skulle gärna sitta här just nu, på Öland i Borgholm med familj, en god laxburgare på ett mysigt lite ställe. Men icke

Hinner inte med här


Men guud hinner verkligen inte med här hur mycket jag än tänker att jag ska komma ihåg att göra inlägg. Är mycket nu med jobb, eget hem att ta hand om, möbler hit och dit, ja massa. Nu har jag iaf köpt en soffa som kommer på måndag! Ska bli så sköönt, för er som vet vad jag har nu haha. Var på Ikea med mamma i helgen och hitta en del, men nu är de inte så mycket kvar att bygga ihop. Men lovade mig själv att jag skulle bli Ernst så de är bara att fortsätta. Nej nu måste jag sova, godnatt! 


Soffa

I helgen åkte jag och mamma till Norrköping för att jag behöver möööbler. 1 på listan står en soffa. Men tyvärr kunde de inte bli den jag ville för den får inte plats. Så fick åka hem utan soffa och tänka om och mäta lite. Nu får det bli en lite mindre och i helgen hoppas jag att jag hittar en. Blir nog en sväng till Örebro då :-)
 

Bosse & jag


Den här veckan mådde Bosse lite bättre och fick va med mig två dagar på förskolan. Såhär ser vi ut när vi är ute och leker på förmiddagen. Det är lite svårt att krypa ute och speciellt nu när det börjar bli lite kallare, men inne kryper vi braa. Så kul! Nu håller vi oss friska till nästa vecka och tar heeelg! Ska bli skönt, i nya hemmet :-)


Flyttat


Min nyckel till min lägenhet! Flyttade in i måndags och sovit i den i tre nätter nu. Underbart! Nu är jag på jakt efter inredning, inte de lättaste. 


Halloween


Såhär såg jag ut igår. Tänkte först inte klä ut mig men de är lite lite kul ändå. Linserna är ju roligast! Idag var jag på kyrkogården för att kolla på alla fina ljus, så vackert verkligen. Man får så många tankar när msn går där, sjukt. I alla fall, något roligt, JAG FLYTTAR IMORGON!


RSS 2.0