Halloween i Norrköping

   
Det blev en riktigt bra helg, trots lite fel i planeringen. Vi åkte vid lunch tiden för att hinna med lite shopping, bland annat linser. Är inte så mycket för utklädnad, halloween osv men försökte. Vi hade kul i alla fall! Vet inte hur mycket sömn jag fick men var ledig igår så de ordna upp sig. Roligaste på hela helgen var nog ändå när madde gjorde en riktigt snygg faceplant innan förfesten för att hon panik skulle kissa runt hörnet, tog sats och en liten stål grej (från en stolpe) stack upp ur marken som hon snubbla på, flög och började blöda på benet. Haha stackarn! 
 

Äntligen freedag

Veckorna går fort när man jobbar, är ju redan helg igen! Fast ibland känns det kanske inte riktigt så när man väl sitter där på jobbet, tror jag gäspat några gånger under veckan men är inte riktigt van än att gå upp så tidigt. Speciellt inte när klockan ringer innan 6. Jobbade till halv 5 idag på dagiset, hinner lagom komma hem innan dom ringer in mig på Nivå för några timmar. Så nu blir det sova och tagga inför morgondagen. För i morgon drar jag mig mot norrköping för utgång. Ska bli såå kul (hoppas jag), jag/vi har tyvärr haft lite otur med planering men då kan de ju bara bli bättre, eller? Jaa de säger vi, godnatt!
 

Födelsedag

Mamma fyllde i torsdags så firar det i efterskott här på bloggen med en snygg bild på oss, puss och kram mamma 
 

Senaste dagarna

Spenderade hela helgen i duveholmshallen där det hölls med mellansvenska cupen i truppgymnastik. Hjälpte till med allt möjligt. Var lite trött efter en hel jobbvecka men det var bara att stiga upp vid sju hela helgen igen och komma hem sent. Inte nog med de så fick jag nu också heldagars jobb denna och nästa vecka. Känner mig lite trött och vill bara ligga hemma en hel dag, men det får jag ta senare. Det var i alla fall jätte kul med gymnastik en hel helg, dock lite tråkigt att man själv inte tävlar längre. 
 

Jobb

Kände på mig att om jag skulle skaffa mig ett jobb så skulle de gå fort och jag skulle inte ha så mycket fritid kvar. Vilket också hände, de va därför jag bl.a inte sökte så mycket förrän nu när jag verkligen kände att jag var redo. Har varit så skönt att efter studenten fått vara ledig, njuta lite av att skolan var slut och såklart av sommaren. Nu när hösten och vintern kommer har man ändå inget att göra och kan lika gärn jobba. Här om dagen började jag en timma tidigare än vad jag gjort och då var det som att gå till jobbet mitt i natten, inte riktigt vad jag är van med men tycker de är riktigt skönt hur långa dagarna blir och hur man kan somna trött på kvällen. Igår efter jobbet åkte jag in till stan för en fika med tjejorna, vi satt på sultans i några timmar innan det var dags för hemfärd. Mysis
 

Cowgirl/boy festen

En av festerna under studentveckorna var cowgirl/boy festen hemma hos Janni. Sköna människor och mycket hästar fanns det gott om den kvällen haha
 

Dagisfröken

Så nu har jag skaffat mig ett jobb, eller ett till kanske jag ska säga, jobbar ibland på Nivå i vingan, men räknar kanske inte de riktigt som ett jobb jobb. Håller också tummarna för att få ännu ett till jobb nästa vecka. Började i alla fall i onsdags som vikarie på förskolorna här i Vingåker och har redan jobbat två dagar samt massa inbokat. Så kul! Dock var jag redan seg första morgonen jag skulle gå upp, jag är ingen morgon människa... Men det får de bli ändring på nu. Snart ska jag ta bilen in till stan för att hänga med tjejorna, så mysis!
 

Förra veckan

Onsdagen i Lidköping för att kolla maskiner och bilar, torsdagen Flen för att klippa maggan och Örebro för att kolla och testa traktorer, och till sist fredagen då vi åkte upp till Stockholm för att hämta saker på pappas jobb. Maggan älskar att åka bil, speciellt när hon får ligga i Ikea kassen med pappas sovsäck i haha, vår älskade maaggan 
 

Flashmob proposals

 
Inte kul att va förkyld... har spenderat halva min dag nu åt att ligga i sängen. Tog fram datan och fastnade framför youtube på proposals, så himla fint! 
 

Soul surfer

Kollade precis på filmen Soul surfer och den var riiiiiktigt bra! Tips tips :)
 

RSS 2.0