Besök i Vingan


Fick besök här i Vingåker igår av mamma, mormor och morfar. Vi fikade, va på factory och affärena runt om. Hittade 2 par skor på scorett för 299 kr, som egentligen utan all rea hade kostat cirka 1799 tillsammans! Fick dessutom ännu mer rabatt i kassan än vad jag räknade med. Snacka om kap! En riktigt trevlig ledig dag, tack så mycket! 


Spy


Sitter och kollar nya Spy filmen och så kommer Björn Gustafsson in i bilden?? Snacka om förvånad man blev. Hade ingen aning! Melissa McCarthy är ju en favvo också, grym ju. 


Klipp klipp


Klippte mammas hår lite i veckan när jag var där och hälsade på. Inte bästa klippningen eller bilderna, men man ser att dom slitna topparna iaf kom bort lite :-) 


Smultronstället




Friday's


Matbilder är ju alltid trevligt, den här är från helgen i Sthlm när vi luncha på Friday's med goda drinkar :) 


Nybakat till frukost


Var en sväng till Örebro i fredags och på lördagen åkte jag in till stan. Blev ju fint både lördagen och söndagen så fick lite sol på mina lediga dagar. Skönt! Nu åker pappa snart ner till Varberg och jag blir ensam hemma. Men ska väl fortsätta jobba lite och förhoppningsvis åka in till stan några dagar. 


Te & rostat


Börjar kännas att man gått upp sex nu varje dag men imorgon är det äntligen fredag sen är jag ledig i helgen. Eller ja, vad jag vet än sålänge ialla fall. Ikväll blir det mys med tjejerna vilket kan behövas ! 


Stockholm


Var en sväng i Stocholm i helgen och hälsade på bästa Johanna med Linnéa och Emma. Det får nog bli en till sväng snarast haha! 


RSS 2.0