Coola ju

 

Partition

 

Oliva day cream

Förra veckan var jag och gjorde tester om mitt ansikte, hur mitt ansikte är kanske man kan säga. Tycker de är så svårt att veta vad man ska köpa för smink, produkter osv. Är man fet, torr normal? Typ så. Men nu vet jag iallafall att min hy är lite torr vilket inte förvånade mig eftersom att min hy ganska lätt blir det, speciellt på sommaren. Men jag skulle inte säga att min hy är torr i ansiktet så tror det är många som egentligen använder fel produkter. Men annars var mitt ph-värde och min hy bra så det var ju skönt att höra. Passade sen på att köpa lite olika produkter som jag blev rekommenderad för lite torr hy. Mest då krämen från oliva som jag känner stor skillnad på. Thumbs up!
 

ma girls

Inte mycket vila det här sista lovet inte. Har varit full rulle och har redan glömt allt jag gjort, nästan. Men det är som vanligt. Har iallafall haft det hur bra och kul som helst med alla vänner och familj. I onsdags var det studentfest och det var så kul! Dansade med mina tjejer men fick tyvärr gå hem med tom mage då jag och jennifer gick omkring desperata efter mat, men allt var ju stängt. Igår firade vi becca som äntligen blev 18 men blev förvånade då det var tomt på harrys. Men det blir vad man gör det till och tror aldrig jag skrattat så mycket på dansgolvet. Så kul! Nu ska jag spendera de sista dagarna med att försöka vila lite och äta gott :) 
 

Så fint ju

 

Nytt i sminkväskan

color tattoo-maybelline/ face primer-isadora/ eyebrow brush/ eyeshadow brush/ blending brush-alla från åhléns. Blending borsten är verkligen så bra när man skuggar och använder olika färger eller nyanser. Det glider in i varandra så bra och man får inga kanter eller liknande från borsten man lägger på ögonskuggan med. 
 

Norrköping

Igår åkte jag, sara, emma och elin till norrköping för att hälsa på och fira madde. Hennes killkompisar från nyköping och två av hennes kompisar från norrköping var också med. Vi hade det trevligt hemma hos henne innan vi drog till puls. Äntligen fick jag åka dit ett halvår senare! Kommer ihåg precis innan jag skulle fylla 18 hur jag tänkte att jag ska åka dit istället för att gå till harrys, men så blev det aldrig. Men nu har jag varit där och det var en av dom roligaste kvällarna på länge. Vi var hemma ganska sent och mina knän helt blå då jag fick för mig att glida ner för en trappa och bära en kille på ryggen som tog världens sats så mina knän fick ta hela fallet ner i asfalten. Men det var det värt och det var så skönt att gå ut någon annanstans än i stan. Tack madde och ni andra för en trevlig helg! :)
 

Smink

Hur mycket smink kan man ha?!? Sjukt ju, vill också ha
 

Food

 
Ibland kanske de är bra med skilda föräldrar ändå, pappa bjöd på fredagen och mamma på lördagen, mums :)
 

Lek i sjukhusparken

 
 
 
I veckan fick jag träffa mina bästisar, dom är underbara och det var ett tag sen vi sågs så det var roligt att få leka av sig lite i sjukhusparken. Gungade för första gången på år och det var ju läskigt! Blev nästan lite höjdrädd och yr haha. Så stå på marken och ge fart fick bli min uppgit, kändes bättre men som att jag var typ... gammal. 
 

RSS 2.0