Möbelmagasinet




Igår var jag och Amanda på möbelmagasinet och kickade runt innan vi skulle träna. Hittade två jättefina vaser som jag måste ta kort på och visa. Finns hur mycket som helst där, nästan för mycket. Har lite svårt när det är grejor överallt (som rea i klädaffärerna) men man får ta lite i taget. På kvällen kom Emma hem till mig och vi gjorde varma mackor och kollade på våran serie. Mysigt och gott!


Kyckling och babyspenat


Kyckling med babyspenat, tomat och fetaost fick det bli efter träningen idag. Mest gjort efter vad jag hade hemma helt enkelt. Var som förra tisdagen och körde hit idag med Amanda. Idag hade ledaren lovat byta musik om Amanda körde ännu hårdare, och båda fick godkänt! Man blir mer taggad och peppad med bra låtar ni vet. Imorgon kanske vi skulle hänga lite på gymmet, absolut inte min favorit plats men kan kanske gå ett tag. Nu ska jag snart sova, ett utan de bästa som finns, godnatt!


Måndag


Många vinglas på bilderna känner jag nu. De är väl vad jag gjort dom senaste dagarna antar jag. Men helgen har varit så bra och för en gångs skull kändes den lång. Stockholm, fina vänner, utgång, tåg, skratt, Vingåker, fest, karaoke, övernattning, lite så ungefär. På torsdag åker Madicken tillbaka till Egypten igen. Så nu sitter jag hemma hos Emma i Vingåker med henne och Madicken med Joans mat framför oss. Men snart ses vi igen <3


Botten upp




Stockholm


Slutar 14.30 idag, hem och packa sen ta tåget mot Stockholm. Emma och Madicken åkte upp igår så ska möta upp dom senare. Sen blir det vin och tjejsnack! 


Power hour


Drar iväg på ett pass som heter power hour mellan maskinerna nere i tvättstugan. Det är så kul!


Snö


Såå kallt ute! Men gick iaf till och från träningen idag. Tar ungefär 10 minuter att gå bara. Körde HIT med Amanda den här tisdagen också, vårat favoritpass! Så kul! Mindre roligt är det för alla knattar på jobbet som blir så frusna. Hinner knappt gå ut och leka innan vi går in igen. Mycket på och av med alla kläder, men de är ju roligt med snö ändå! Så fint idag, helt vitt! Dock ännu finare när solen tittar fram.


Hon är hemmaaa







Så lyckad helg! Madicken är hemma på semester och bara jag visste att hon skulle komma. Så i fredags överraskade vi Emma Bjurling i Vingåker och igår för brudarna som bor i Sthlm. Hade nämligen lurat ner dom på en "inflyttningsfest" fast egentligen var allt planerat för en suprise att Madicken är hemma. Allt blev så lyckat och som jag väntat i 2 månader! Hållt hemligt och inte fått berätta. Men det var de värt, att se deras miner var det bästa. Mina fina tjejer! 


Så orättvist



Träningsvärk


Efter tre veckors uppehåll från träningen nu under julen så har jag tränat måndag, tisdag och idag. Igår var jag och Amanda på HIT och idag har jag haft lagom med träningsvärk i rumpan! När man ska upp och ner från golvet på jobbet så är inte de så jätte skönt faktiskt. Men jag klagar inte! Fick besök av Elin idag också som kom över och fikade lite. Hon åker imorgon till Örebro och börjar plugga! Så kul när hon berättar, får åka och hälsa på :-)


På egna ben



Skohjälpen som vi använder för att ta av oss skorna på förskolan funka också som hjälp till att stå på egna ben idag. Det var roligt! 

Ritar


Kan inte sluta när jag väl börjat, rosa såklart

Måndag


Då var första arbetsdagen avklarad! Skönt att få träffa alla sockertoppar igen. Mina små bebisar! Och Bosse lika glad som vanligt! Vi gjorde en utflykt till biblioteket idag. Lånade babblarna böcker och en fet bok med massor av tecken. Började bläddra lite men finns så mycket att lära. Får ta lite i taget. Nu har jag precis ätit gröt och ska om ett tag ner till Friskis och träna. Skönt!


Nyår









Pappa och jag fixade och slet hela veckan för att vi skulle få ett bra nyår, och det tyckte jag vi lyckades med! Vi hade bjudit cirka 20 gäster till vår lokal och vi skulle bjuda på tre rätters, som bara blev två då alla blev så mätta och glasen sen började fyllas haha. Men det gjorde inget! Helt plötsligt var klockan tolv och alla gick ut för att kolla på raketerna. Såå fint! Kan det inte va nyår oftare. Nu är det 2016 och ett nytt år med massor av saker som väntar!


4700 år


Vet inte hur mycket te jag druckit under lovet, blev sjuk dagen innan nyår och är fortfarande inte helt kry. Men då kanske jag kan försöka hålla mig frisk sen när jag börjar jobba förhoppningsvis. Nu har jag precis ätit frukost och ska försöka städa lite innan pappa kommer in till stan och hämtar mig! 


Back to work





Nästa vecka börjar jag jobba igen. Varit ledig hela julen och därför inte heller lagt ut så mycket. Varit hos mamma, hos pappa och vännerna. Emma och Jennifer har hängt en del hos mig och Jennifer har åkt till USA nu. Saknar henne redan så mycket. Men ska bli skönt att komma tillbaka till lite vardag nu och träna igen. Bara ätit en massa av allt möjligt nu under julen. Men gott har det varit! Idag har jag varit på planering och IT dag med jobbet, samt skrivit på anställningen. Så är redo för en termin med massa jobb, Bosse och roligheter! 


RSS 2.0