Flower

Imorgon är de redan onsdag och på torsdag kommer Elin! Ska bli så kuuul. Hon är här till på söndag och byter plats på planet med Emma och Rebecca. Längtat så mycket efter de! Kan inte fatta att dom bokade när de va kallt och snö hemma för att dom skulle hit till "sommaren", så antar att de är nu? Haha känns så konstigt. De va så långt fram och nu är den tiden hör. Ja de går fort. Haaappy!

I skolan idag gjorde jag en blowdry (hur säger man på svenska?) på en kund och sen lite uppsättningar. Bland annat den under. Nu har jag varit och tränat och hoppas kunna få sova lite bättre än i natt. Vakna flera gånger och hade panik över att det klia och de kändes som jag hade loppor på hela kroppen. Så nu har jag duschat, bäddat rent och hoppas att de hjälper. Inte för att jag tror jag har loppor i sängen men...


Världens bästa

Idag skulle jag gärna sitta med världens bästa mamma i soffan och bara mysa. Det fick bli ett telefonsamtal i över en timme istället. För utan henne skulle jag nog inte sitta här. Hon har fått tagit mycket telefonsamtal de här året, både glada och ledsna. När jag känner hemlängtan ringer jag henne och då känns de genast bättre. Hon vet exakt vad hon ska säga för att jag ska bli piggare och de funkar varje gång. Vi skojade om att hon kunde spela in de så kan jag bara lyssna på de när jag är depp för hon säger alltid samma ord. Men de har ju funkat så. Nej utan henne vet jag inte vad jag skulle gjort, eller ja utan henne hade jag ju inte funnits men ni fattar. Hon är bäst och så är det. Skulle kunna skriva så mycket mer om världens bästa mamma men de är inte riktigt min grej. Jag älskar dig och de vet du! Meeeeest. De är de viktigaste tycker jag! 


Weekend

Hade en rolig helg med utgång fredag och söndag. Ja de blev en liten spontanare på söndagen då vi hade en färg kurs på måndagen i skolan och på söndagen var jag också där hela dagen och insåg att jag nog kunde sitta lite bakis där ändå. Jaa de funkade också, vi fick sluta tidigare och jag var faktiskt inte ena så trött. Tog de ganska "lugnt" ute också så var nog därför. Och då menar jag med alkoholen för sent blir de hur man än försöker va tidig i den här stan haha. Men så så kan de va! Så ja lördagen va jag hemma, söndagen kurs och sen utgångar. Romany va med i fredags och sen Yasmine båda. Så rolig tjej från Paris. Guess where Im going later, Paris! Måste åka dit och hälsa på. De är lite av tjusningen när man är iväg såhär. Träffa människor från runt om i världen så man har ställen att åka till senare. 

Nu har jag varit och tränat, favvo ledaren va där idag och då är de alltid extra kul! Förutom att vi inte kan prata med varandra eftersom han är ganska sämst på engelska och jag på spanska. Meen han visar ganska tydligt när man gör rätt eller fel, grym. Nu är de sängen som kallar, eller ja mina ögon för dom vill inte hålla sig öppna. Natt


Pizza

Ibland får man unna sig en riktigt god pizza, för de va den! Mötte upp Malin efter skolan, hon va ledig och sen satt vi i några timmar uppe i Gracia. Vilket är vårat område och snacka. Hon åker snart hem för sommarlov och när hon kommer tillbaka flyttar jag hem. Så vi kommer inte hinna ses så mycket mer nu vilket känns konstigt. De är svårt att förklara men tiden har verkligen gått så sjukt fort men samtidigt så sjukt långsamt. Tänker man på tiden jag och Malin har umgåtts har det gått jätte fort. Från att jag kom hit helt ensam och skrev ett chansat sms till henne från att vi umgåtts tillsammans i Barcelona. Ja världens har mycket överraskningar. Frågan är ju vad som kommer bli nästa efter det här. För nu är de verkligen inte långt kvar. Så glad att jag träffade lilla Malin iaf! Så fin!


Exam

Blev en lugn dag på stranden i lördags med Malin. Hon badade! Jag kommer inte bada förrän jag verkligen kokar. De jag kommer göra innan de är att sätta fötterna i vattnet och skvätta lite vatten på armarna. Älskar havet men inte att bada i. Eller ja de är väl olika, ibland kan jag bada men helst inte. Det var mysigt iaf! Sen låg jag hemma lördagkvällen och fortsatt söndagen. Kom på att jag inte haft en dag i sängen på jättelänge så de behövdes väl antar jag. Idag var jag iaf utvilad och redo inför skolan. Tur de eftersom att en rad träningsprov väntade. Vi ska nu börja förbereda oss på vår exam som kommer att vara i juli, tror jag. En rad klipp, färg och uppsättningar. Vi kommer också att ha ett till projekt. Känner stressen redan kryper fram. Men det är bara att köra på det sista och göra mitt bästa. 

Efter skolan iaf så har jag nu varit och tränat spinning och gjort mig lite bananpannkaka. Det va längesen! Tyvärr finns de ju inge kvarg i detta land som jag alltid hade förut, man får ta de man har och de blev keso. Lidl här i Barcelona har nämligen de. Lyxigt värre haha. De är så här, man hittar inte allt i en affär utan måste alltid springa runt till minst två för att få ihop sin handling. Men de är ju intressant de också! Nu ska jag sova, natti!


Fredag

Ojoj vad jag missat här. Jennifer kom ner till Barcelona i en vecka, pappa och farmor kom ner dagen efter jennifer åkt hem. Sen åkte jag två dagar senare till Sverige i en vecka. Skönt ändå att tiden går fort ibland! Nu är de redan fredag och jag ska iväg och träna med Hanar innan jag tänkte fixa mig inför utgång. Ska bli kul!! Faktiskt de som är lite roligare här än i Sverige haha. 

De va så skönt att va hemma och överraska lite. Jag överraskade bland annat snutten under och hans familj som inte visste att jag kom hem och pappa. De va lyckat! 
Nuu måste jag springa iväg, workouuut


RSS 2.0