Dans


Har kommit igång lite i min målarbok jag köpte. Så kul! Men kommer ju ta ett tag att måla hela har jag kommit fram till. Hur många sidor som helst! Har varit lite förskyld hela veckan och kanske inte vilat lika mycket som jag egentligen borde ha gjort. Men det är ju så tråkigt. Speciellt nu när jag börjar se skillnad i träningen. Ska idag snart gå på dans med Linnéa och Johanna som jag och Madicken alltid gjorde i början när vi tränade tillsammans. Det va så kul och hoppas de blir lika kul idag! Sen ladda batterierna för styrkedag hela dagen imorgon. Som sagt, är svårt att vila när det är så mycket rolig träning på schemat. Det blir nog bra :-)


Skit också


Kuuuuul. Fick just betala 500 spänn för att jag missat en faktura i maj på 59 haha. The reason varför jag missat den.... jo för att jag beställde kläder när jag bodde i Norrköping och skickade tillbaka och trodde jag betalade av allt. Hann sen flytta till Vingåker igen och dom skickar påminnelse brev till jo, Norrköping. Orkar inte. Så nu är iallafall de avklarat men blir så trött. Inte vad jag behöver just nu när jag på måndag flyttar igen. Life of movin around haa. Va bara tvungen att skriva av mig lite ;-)
 

Höst


Det kanske inte är så konstigt att jag fått världens hosta när alla runt om mig är sjuka just nu. Tränade lite igår men ska försöka vila idag. I helgen ska jag nämligen träna hela lördagen så då kan jag inte va sjuk. Bosse är också sjuk så har hängt lite med dom andra barnen på förskolan samt fixat lite med teckenstöd. Är ju höstlov den här veckan så är ganska lugnt. Nej nu ska jag fixa det sista och dra mig ut i kylan :-)


Nails


Efter några månader har jag äntligen fått naglar igen! Fina Emmah är så duktig så. Ljusrosa matta och en vit med glitter blev de :-)


Från söndag till fredag


I söndags sa jag att inom en sekund kommer de va fredag. Och nu sitter jag här i soffan och imorgon är de redan fredag!? Vet inte om de är mitt sätt att tänka men de går ju sjukt fort. Dock helgen lika så men då är de bara att tänka likadant på söndagen igen. Nu är de snart bara en vecka kvar tills jag flyttar in i min lägenhet! På jobbet går det också jättebra och lilla Bosse är bäst. Imorgon är han ledig men fick jobb ändå :-) nu ska jag kolla lite av min favoritfilm på tvn innan jag säger godnatt!


Kreativitet & mindfulness


Köpte idag en målarbok och pennor som jag sett folk rita i. Dom hade så många böcker att välja mellan men kunde tillslut fick jag med mig en hem. Pennorna var ju inte dom billigaste men tog dom med tjockare upptill. Det fanns också dom nyaste pennorna som hade som penslar man ritade med. Kanske får bli nästa inköp! Redan börjat rita lite och de är så kuuul. Alltid älskat att färglägga! Det är såklart olika :-) När jag jobbar och barnen ibland vill rita men sen som med allt annat leker dom 5 minuter och vill göra någon annat, så blir jag den som sitter kvar där längst och tillslut måste dra mig därifrån haha Men nu har jag en egen hemma, perfa ju



Fläta


Flätade mammas hår i fredags på hennes födelsedag. En utbakad fläta och så drar man ut den så den blir lite större och lite "sliten". Mycket fint tycker jag, man kan också göra mer om man vill! 


Grattis på födelsedagen


Idag fyller världens bästa mamma år!!


Bosse


Lånar en bild av Åsa som la ut lite bilder från förskolan. Vi leker och är glada, det går så bra så :-) Snart har de redan gått en vecka med inskolning!


Före och efter




Fina Öland


Älskar verkligen att gå vid havet och kolla ut mot... allt och ingenting? Så liten man är, och hur stort är allt egentligen...? I somras när vi var på Öland njöt jag verkligen varje gång vi gick ner till stranden. Vet inte vad det är men det är speciellt (+ för att man befinner sig på bästa Öland såklart). När vi hade packat ihop och skulle åka hem så gick jag ner en sista sväng. Kommer ihåg hur jag tänkte att jag skulle komma ihåg hur jag verkligen stod där, vilket jag gör! Förvånads värt med tanke på mitt minne haha. Men nej jag vet inte, bara älskar det! 


Ö6A


I november bor jag i min första egna lägenhet! Såå kul! Can't wait. 


Girl power


Bild från i lördags när de var girl power på Friskis mellan 15-18. Var där med Malin och vi körde hårt kan jag säga! Fyra pass efter varandra. Core, power hour, box och sist intensiv. Men kul var det! Sen blev de hem för fix och party. En bra lördag :-)


Lazy sunday




Birka Paradise








RSS 2.0