Student 2014

Oj såg precis att jag missat hela studenten här på bloggen. Men hade så mycket hela tiden så förstår att jag inte hade tid att sitta här och skriva. Fanns roligare saker att göra... som att va ute hela dagarna med alla fina vänner, festa, springa omkring i skolan med klassen, smultronstället osv. Bästa tiden helt enkelt. Ska försöka komma ikapp med lite bilder då och då från roligaste tiden i livet :)

Utgång i Göteborg

Har haft en riktigt rolig helg nere hos mamma i Borås, och nej jag bor inte kvar där. Jag och madde var bara och hälsade på. Vi åkte ner på torsdagen, gick på marknad och åt på o'learys på fredagen och gick ut i Göteborg på lördagen. Det vaaa så kul! Träffade några redan på busstationen i Borås som vi sen hängde med hela kvällen/natten. Kändes så konstigt att kolla på klockan och den var typ 3, det var fortfarande fullt på dansgolvet och jag var inte ens trött. Jämfört med här hemma när man redan ligger i säng vid 3. Men efter några timmar började ögonen bli riktigt trötta och vi käkade för att sedan gå till bussen hem igen. Kom hem tidigt på morgonen kan man väl säga och stupa i säng på 1 sekund. Men de va de så värt. Saknar redan lilla mamma som trampar omkring där nere, men snart blir de ändring på de med :)
 

Forever young

 

Run

Något jag verkligen saknar i min vardag är träningen. Kunna gå till friskis med någon av mina tränings kompisar och bara köra järnet, i buren tillexempel. Men studenten kom, flytten blev av och uteserveringarna blev många denna sommar och desto mindre tid för träningen. Nu är det svårt att börja igen, dels för att det inte finns något bra ställe i vingåker och för att jag suger på att springa ute själv. Men de de lär väl lösa sig de också som allt annat.  Nu ska jag glo idol och paradise hotel innan sängen kallar :)
 

It's my birthday

Firade med mina fina tjejer i fredags och fick jätte fina paket. Tack såå mycket och för att ni gjorde min kväll till den bästa! Idag ska jag fira min födelsedag med jobb, vilket jag tycker ska bli asss kul faktiskt och lite med familjen. Nästa helg blir det mer festligheter med min morfar som också fyller och med min släkt hos mamma. Hon kom till stan igår så jag åkte så klart förbi en sväng och träffade henne. Hon ska va i stan i en hel vecka nu så hoppas att tiden går sakta. Ha en bra dag för det ska jag
 

Utflykter

 
I fredags åkte jag, johanna, hennes mamma och emma.b en sväng till norrköping. Dom skulle byta lite kläder så vi åkte bara dit och vände i stort sätt. På kvällen firade vi emma.h som fyllde förra helgen med middag och lite partaj. Jag gjorde valet att köra och det va så skönt att på natten få komma hem och sova i sin egna säng. Det är lite svårt att vänja sig med att bo i Vingåker, för om man festar i stan måste man alltid fixa någonstans att sova, om man inte tar nattbussen såklart eller får sova hos någon bästis. Men för en kväll få kunna köra hem var skönt! I lördags var planerna att vi skulle vara i stan och festa, men det blev ändringar i sista minuten och vi drog istället till Örebro. Så himla roligt hade vi! Det måste göras om oftare. 
 

Mami ♡

Här på bilden ser ni världens bästa mamma och en av dom godaste salladerna jag ätit som finns på avenyn i Göteborg. Såååå god! 
 

Godnatt

Jag tänker nästan varje kväll när jag ligger i sängen och har släckt lampan för att sova att imorgon måste jag skriva ett inlägg här i bloggen. Och här ligger jag igen, utan att ha skrivit något på flera veckor, med mobilen på laddning så jag inte kan lägga upp någon bild och så trött att jag knappt vet vad jag skriver. Men det här är ju en början i alla fall på att kanske försöka bli lite bättre på att blogga. Det roliga är att jag är arbetslös men har ingen tid i världen att sätta mig ner några minuter med datorn för att skriva ett inlägg.
Im busy doin nothing at all helt enkelt. Puss godnatt
 

RSS 2.0