Söderköping

Nu är äntligen mössorna på! Bästa dagen på länge. Vi hade några lektioner på förmiddagen och sen korkade vi upp runt lunch för att sedan gå till aulan vid två. I tisdags var vi några från klassen som tog oss till smultronstället. Var uppe på berget också för första gången. Knappt vi kom upp haha. Kan inte fatta att skolan snart är slut?
 

Balen 2014

Världen bästa tjejer 
Fyfan så bra den blev ändå. Men alldeles för fort gick den. Nu är den över och kommer aldrig mer tillbaka igen. Nej usch, det är typ så jag tänker med allt just nu. Tragiskt men ändå underbart. Har så blandade känslor hela tiden, gråter ena sekunden och skrattar den andra. Min helg började dock inte så bra. Vaknade upp på torsdagen as förkyld vilket jag inte varit på tusen år. Sen skulle jag och mamma shoppa lite i norrköping på fredagen. Det sista jag ska göra är att gå på toa och vips så märker jag lördag morgon innan jag ska stressa iväg till frissan att min plånbok is forever gone. Men fick försöka göra det bästa av situationen och sätta på ett leende. Plånboken lixom, hur kunde jag glömma den?? Känner mig så dålig. Men nu är det tyvärr redan gjort. Synd bara att inte en snäll människa kunde hitta den och lämna in den till polisen, men tydligen inget man kan förvänta sig av dagens befolkning. Nu ska jag försöka sova bort förkylningen. Godnatt
 

En vanlig måndag med ES11E

 

Göteborg

I helgen ska jag med mamma, mormor och morfar åka till fina staden Göteborg. Det ska bli riktigt roligt och mamma ska äntligen få springa göteborgsvarvet vilket är på 2,1 mil. Hon har tränat så mycket och uppnåt sina mål så jag hoppas verkligen det går bra för dig mamma! Vi kommer självklart så och heja som galningar jag, mormor och morfar. På kvällen ska vi fira och bara njuta av att vi är i Göteborg. Jag hoppas vädret är soligt för då är det som bäst och finast där. Så snälllaa sol kom till oss. 
 

Studentkalendern

Det är mycket nu, inte så konstigt man glömmer bort bloggen :)
 

Ta mig dit palmerna bor

Tänk bort alla burkar och flaskor för vi drack ju såklart bara saft :-)
 

RSS 2.0