Håller ut


Vet inte hur jag har klarat av den här veckan. Det enda jag velat är att ligga i sängen med täcket över huvet. Förvånad själv varje dag jag kommer hem efter jobbet att jag ens kommit iväg på morgonen, är väl för att jag får mötas av Bosse direkt <3 Kan jag snälla få låta bli att känna så här nästa vecka och att det snart kan bli dags att åka till Barcelona. Imorgon är det iaf fredag, tack så mycket


Tjugoett


Lilla lilliz är numera tjugoett år, henne firade vi i helgen <3


Snart är det maj


Okej nu går de fort, hade tänkt skriva om helgen för jag tänkte de va måndag men är ju redan tisdag. Befann mig iaf överallt i helgen, Örebro, Vingåker, stan och Norrköping hann jag med. Shopping, tatueringsmässa, kolla båt, fest och middag. Ja allt möjligt helt enkelt, och kul har jag haft! Men nu jobb och träning några dagar innan Valborg. Igår var jag på power hour och idag ska mamma med mig på hit för första gången. Har inte tränat hit sen Amanda gjorde illa sig så de kan bli intressant både för mamma och mig. Nu ska jag vila de sista innan rasten är slut sen jobba lite till, helt slut idag. 


Igår







Fågelbo



Hur fascinerande är inte det här. Fåglar som bygger bo med bara sin näbb och får till det så fint. Det här boet finns ute hos mormor och morfar vid deras kolonilott. 4 små ägg ligger också i, får vi se om det blir små fågelungar.


Morgon pw


Hur kan man motstå en morgon promenad när man vaknar till blå himmel och sol! 


April


Sitter just nu på lunchrasten och funderar på vad jag ska ta med mig på fredag när vi ska ha knytkalas eller fest kanske man säger med kollegorna på jobbet. Inte de lättaste, kommer inte på någonting. Men de löser sig väl. Idag efter jobbet ska jag ner på stan och sen träna step med mamma. Så kul! Har haft några veckor jag inte tränat så mycket men nu tänker jag ändra på det.


Guess whaaat


Har haft mycket den här veckan, i mitt huvud... Behövde helt plötsligt bestämma mig för vad jag ska göra till hösten. Något jag går och tänker på näst intill hela tiden, nu blev de lite panik. Men saker och ting kanske löser sig till slut, för i maj åker nämligen jag och bästa Emma ner till Barcelona över en weekend! SO EXCITED! Tänkte åka ner själv men tusen gånger roligare att Emma åker med. Så glad och samtidigt så rädd för allt som kan komma att hända framöver! 


Igår var det lillördag




Bosse tillbaka


Idag är Bosse tillbaka efter två dagar hemma och iväg. Han va dock inte så intresserad av mig utan ville mer krypa efter dom andra barnen och börja klättra. Mycket på gång! Han ställer sig upp själv och börjar släppa för att stå själv och balansera. Visade tecken för att sitta och förut verkar han inte riktigt förstått men nu kollade han och satte sig ner. Så kul! 


Food


Efter ett skivstångspass, lax med fetaost kräm/sås och sallad. Mummms!

Koka kaffe, vispa grädde



Hoooot shoots, blev de i lördags med Linnéa hemma hos mig innan vi åkte vidare till Harrys. Inte riktigt samma känsla som uppe i Sälen med hot shots, men goda är dom iaf. Vaknade upp hemma hos Linnéa och tog mig inte hemåt förrän fram mot lunch. Sen blev de soffhäng resten av dagen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu i veckan förutom att jobba. Träna kanske är dags, blev inget förra veckan... Bokar nog ett pass skivstång på en gång. 


Mums



Igår drack vi barefoot och grilla, satt fint i kistan kan jag säga er


RSS 2.0