Klipp klipp


Ibland går de bara för fort och jag hinner inte lägga ut bilder här. Har varit på kryssning och firat att jag är 20 ett par gånger nu så ska försöka lägga ut lite bilder från de. Annars jobbar och tränar jag hela dagarna. Imorgon har de redan gått en månad sen jag köpte Friskis kort så de måste jag fylla på! Juste, har klippt av mig håret också. Något jag bestämde i våras att jag skulle göra till hösten så de är skönt att de nu är gjort. Så nöööjd!


Cupcakes & dumlekakor


Mina bakverk från igår 


Tjugo


Fyllde tydligen 20 igår! Sjukt vad tiden går, känns som igår jag fyllde 18. Bakade hela dagen igår för typ andra gången i mitt liv och lite senare fick jag besök av släkten. I helgen blir de mer kalas innan jag på söndag drar iväg på kryssning. Men nu måste jag fortsätta jobba, lång dag idag... plus att jag efter allt gott igår måste åka iväg och träna innan jag får vila i soffan.



Djulö Herrgård


Riktig god sallad åt jag förra veckan med fina vänner på djulö café. Stekte också skönt på bryggan i solään efter allt regn


Jobb


Åkte förra torsdagen till några förskolor här i stan samt ändra adressen till Katrineholm. Hade jobb redan dagen efter och har haft nu både måndagen och tisdagen. Är också bokad resten av veckan plus tider framöver så det känns skönt! I helgen firade jag det med utgång både fredagen och lördagen. Hade askul på fredagen! Lite folk på Harrys är ju underbart ändå. Nu ska jag snart sova, ladda om batterierna för jobb och mer träning :-) 


Friskis


Har nu tagit mig några väskor och flyttat in till stan. Dels för att jag vill träna och må bättre med mig själv igen samt att jag trivs nog liiiite mer här i kholm än vingan. Men har ju varit lite överallt nu känns de som så man vet aldrig vad som händer. Har i alla fall köpt mig ett kort på friskis så nu ska jag köra hårt! Inte lika mycket som jag skrivit på bilden ovan kanske, men nästan. Har kört två pass nu och jag känner mig gladare än gladast. Det är så skönt!


Plankan


Ni kanske har sett den här utmaningen på bl.a Facebook. Tänkte jag skulle testa och drog igång med 20 sek idag. Kommer man verkligen kunna stå 5 min efter 30 dagar?? Ja... de får vi väl se antag jag! 
 

Tjugo


Igår fyllde finaste Madicken och Emma 20 år! Nu är det också bara 2 veckor kvar för mig. Så sjukt! Vill verkligen bara stanna där och aldrig bli äldre. 

RSS 2.0