Midsommar helgen

Har haft en mysig helg med familj och vänner. Precis vad jag behövde. På midsommarafton åt jag mat med mamma, mormor och morfar. Åkte och plockade blommor och gjorde kransar. På kvällen var jag hos Madicken sen lite fest. Igår spelade jag minigolf, fikade på djulö herrgård och satt ute hela kvällen. Så mysigt, bästa midsommar vädret på länge!
Slutade jobbet i torsdags och imorgon börjar jag ett nytt. Har precis varit och handlat mat, måste nämligen börja ha med matlåda. Vilket jag inte alls är van vid, hade de senast ett år sen tror jag. Men de ska nog gå bra!


Sista veckan


Har fullt upp med att koncentrera mig på att det är sista veckan med Bosse på förskolan nu. Vill ta vara på varenda minut, gud va de känns svårt och jobbigt att lämna lilla sötnöten... 


2016/2017


Var och köpte en ny kalender eftersom att den jag har helt plötsligt snart tar slut? 2016/2017, antar och hoppas att jag kommer fylla den med minnen från Barcelona. Vad skulle jag göra utan mina kalendrar, inte komma ihåg mycket tror jag. Skriver allt i den, mer som en dagbok. Det har jag gjort i flera år nu faktiskt. Vad ska man göra när man har sämsta minnet i världen... 


Nytt


Blir så otroligt sämre kvalité på bildern med iPhone 5, därför blir det heller inte så mycket bilder här. Men får förhoppningsvis en ny nu till helgen och min gamla är helt borta alltså, med allt som fanns i. Vad jag lärt mig: 1. Ha inte telefonen i bakfickan 2. Använd iCloud 3. Tappa den aldrig igen i toaletten. 
I helgen har det varit fullt ös med allt möjligt roligt. Bland annat studenten, var så glad hela dagen! Igår var alla som jobbar på förskolan i lokstallarna medan barnen var lediga. Var helt okej och den tråkiga måndagen blev lite bättre. Nu har jag mindre än 2 veckor kvar här på förskolan med Bosse. Sen blir det ett nytt sommarjobb några veckor innan jag flyttar! 


Nybergs


Idag hade jag och min mor aw på Nybergs. Så mysigt! Tycker bara de är lite synd att det är typ de enda stället vi har här i stan? Nybergs är jättebra men något mer ställe skulle ju inte skada. Tycker verkligen man skulle lägga ner den där rösten som skriker ur högtalaren ett nummer till ens kebabpizza, ja Stadsparken. Skulle vara guldstället att bygga något riktigt fint i vår håla. 
Snart är det helg och festligheter. Två år sen studenten, kommer va blandade känslor igen när man ser dom där på flaken. Bästa tiden! Och juste, mobilen ligger fortfarande i ris. Ska se om den vill vakna till liv i helgen också! Delvis varför inga bilder från Barcelona dyker upp här, allt är borta.....


Plums

Måste skriva vad som hände inatt, tappade alltså min mobil i toaletten! En sån grej man varit nära på att göra flera gånger men som aldrig händer. Men nu hände de?! Som tur va så plumsa den i innan något annat än bara vatten fanns där, så jag i med hela handen för att ta upp mobilen. Det var ju omöjligt... Så fick springa iväg och ropa efter hjälp. Några tappra hjältar försökte också men de va omöjligt! Ingen aning om hur länge vi höll på och kämpa, kändes som 30 minuter kanske. Tillsluuuut fick jag ett grepp om skalet och mobilen slank upp. Helt död. Kokhet blev den också. Nu ligger den i ris och jag ber till någon att jag får alla mina bilder från senaste halvåret tillbaka! Har min iPhone 5 nu och hitta lite gamla bilder också, så de va ju kul iaf. Shit happens...


Vattenlek



Igår hade massor med vattenlek på förskolan. Vattenspridare för dom lite större och vatten i olika baljor för dom lite mindre och alla som ville. Bosse tyckte det var så kul, vi satt hela för och eftermiddagen. Han plaska, drack (?!) och tillslut satt i båtbanan ovan! Mysigt och kul var det! Vi får se om det blir lika varmt idag så vi måste plaska lite :-)



So exiteeeed


Sååå igår sa jag upp min lägenhet för att i höst dra vidare på nya äventyr! 


RSS 2.0