Let it go

Sometimes we have to fight for what we love and care about, 
but sometimes we have to find the strength to let it go...
 
 

Bästa snickaren

Hur svårt kan det va? Lite spik, hammare, plankor, isolering, fixade det helt själv. Bäst helt enkelt. Haha okej nej jag kanske inte gjorde allt heelt själv...pappa, farfar och maggan hjälpte till :-)
 

Sophia & Rosie

Så himla söta och roliga! 

Helgens godheter

 
 

Spring?

Någon som vet vad det här är? Vad kommer att hända sista januari?
 

Torr humor

Ja enligt Serina har jag tydligen "torr humor", vad hon nu menar med de?
 

Sommar

Då man var brun och levde livet, ge mig sommar...är som en död zombie denna årstid
 

Panasonic

 
Tänkte bara tipsa om en liten julklapp jag fick i år. En epilator från panasonic, kan både användas på torr hud och i duschen. Den drar alltså bort håret på benen och vad jag hörde innan gjorde det riktigt ont, men det håller jag inte alls med om. Så smidig och värd pengarna! 
 

Sigge & Maggan

 
Mina söta hundar ute i snön tidigare idag hos farmor och farfar
 

Fredag

Studiedag var det ja, förutom att jag gick upp sju imorse så är det riktigt skönt att inte behöva gå till skolan. Pluggat i några timmar och varit på gymmet har jag också nu hunnit med, och klockan har än inte slagit ett. Ska väl hoppa in i duschen och sen bege mig mot ica för att handla smått och gott som sedan ska dukas upp hemma hos elin där vi tjejer ska ha brunch. Bra början på helgen om du frågar mig! 
 

Frågor & Svar

Fick några frågor om mina matvanor och lite om träning så hade tänkt att svara lite på dom så bra jag kan. 
 
Jag kan ju börja med att säga...att jag är väldigt dålig på att äta frukost vilket inte är så bra. Men jag tycker inte alls det är gott med en macka på morgonen när man tvingar sig upp för att gå till skolan. Jag ligger hellre några minuter till i sängen då, så mycket skönare. Därimot på helger kan jag äta, men det blir tyvärr inte mycket. Jag är inte en frukostmänniska helt enkelt. 
 
Har jag aldrig riktigt "gillat" att äta förrän på senaste tiden. Haha kanske låter knäppt, men så är det. Jag äter inte heller något speciellt utan vanlig mat. Har aldrig testat på någon diet eller liknande, är inte heller intresserad av det. Verkar bara jobbigt... Därimot kanske jag inte äter allt för mycket onyttigt i veckorna, men då tar jag igen det på helgen :) Så skulle väl säga att jag äter allt möjligt som jag är sugen på! 
 
När det kommer till träning så kan jag inte träna med tom mage. Så jag brukar äta något mellamål en timme innan träning. Kanske fil och flingor, havregrynsgröt eller vad som nu finns i kylen. Då går det mycket lättare att träna, men det är ju också olika från person till person. Sen äter jag såklart efter träningen också, det är viktigt!
 
Seeen vad jag har för tips på olika gymträningar vet jag inte riktigt. Jag gillar absolut inte att gymma, det tråkigaste som finns typ. Så jag föredrar nog att gå på pass med en ledare, då kör man fullt ut i en timma utan stop. Jag tränar som sagt på friskis och där går jag på alla pass som finns, (eller spin har jag inte varit på än föresten). Buren är ju iallafall en rekommendation för dig som har tränat ett tag. Såååå kul! 
 
Hoppas det var hyffsade bra svar på frågorna iallafall :) 
 

Vila i fred

Hoppas du har det bra där uppe nu 
fuck cancer
 

Dans

Här är en av danserna som vi dansar på DuD, vi gör det mest för att vi tycker det är roligt och självklart gör man som mest fel när kameran sätts på, menmen :) enjoy!
 

Make your own goals

 
Hittade en gammal bild för någon vecka sedan som är från några år tillbaka och tänkte att jag skulle dela med mig lite. Massa gamla minnen kom upp (ska berätta lite kortfattat) när jag såg bilden men jag blev också riktigt förvånad av hur smal jag faktiskt var, kolla in mina ben lixom... (Jag vet att jag inte heller nu är särskilt tjock, förstå mig rätt). Jag har alltid vetat att jag varit smal med tanke på att alla ständigt upprepade och sa det till mig. Men jag tror det är svårt att se själv när man väl kollar sig i spegeln. Jag ansåg mig nog inte så jätte smal vad jag kommer ihåg. Det enda jag kommer ihåg var hur jobbigt det var att hela tiden höra folk säga det till mig, "gud va smal du är" "dina ben är så smala" blablabla. Kommer ihåg att jag hade XXS på jeansleggings/ jeans och efter ett tag ville jag så gärna gå upp i vikt. Idag kan jag säga att jag är så glad att jag lyckats "gå upp lite" och hör inte längre hur smal jag är, vilket jag tycker är riktigt skönt! Inte för att jag har ansträngt mig så mycket mer än att bara tränat. Träningen och lite muskler har hjälpt mig så mycket. Jag tränar nu inte för att bli smal eller smalare igen utan bara för att det har blivit en livsstil att träna och jag tycker det är riktigt roligt. Tack för mig och ha en trevlig helg :)
 

Maria Montazami

 
 
 
Min sena julklapp från mamma, en plånbok från Maria Montazami collection! Ja... jag kanske är ett smått fan sådär, men vem är inte? :) "KUUUUL"
 

Lokstallarna

Bild från när jag och mamma hade en heldag i lokstallarna tillsammans med JoLi-Life. Vi hade så roligt med god mat, massa träning och dans. Nu är det slut på lovdagarna och tillbaka till vardagen. Igår var jag på yoga och skivstångintervall, lite träningsverk i benen har jag idag. Men ska snart iväg och köra core och danspass tillsammans med Lovisa och mamma. Hejsvejs
 

vila i fred

på nyårsafton släppte vi iväg en rislykta 
 

längtar

 

RSS 2.0