godnatt

 

helg

drar snart till tanja där jag ska spendera natten och börja förbereda inför imorn. mysis
 

kroppslotion

äntligen! fick aroma kroppslotion förra året i julklapp och när den tog slut gick vi ner till åhlens för att köpa mer. tyvärr var den slut och dom sa åt oss at vänta någon vecka tills dom hade fått in fler. vilket jag och mamma gjorde, en vecka...två veckor...flera månader. det har snart gått ett år när jag och mamma i veckan gick på stan och fick syn att på hyllan....stod den äntligen där! dock inte många så jag och mamma köpte ett par för säkerthets skull. melon doft 
 

19 år

idag fyller min fina vän tanja 19 år! vi firar henne på lördag med klackarna i taket, can't wait!
 

ängeln

 
 
utställning med klassen idag
 

hah that's me

 

spring breakers

stor besvikelse, trögaste film jag sett...
 

skylift

 
 
bytte plankor på taket igår hos farmor och farfar med skyliften, lite läskigt faktiskt! 
 

nicole polizzi

ni har väl inte missat snooki i dancing with the stars, hon är grym ju! (länk i texten)
 

humor

 
 

vill ha

 

buren

madicken och jag bestämde oss igår för att köra buren. parövningar, inte samma som jag var på förra gången alltså. det va lika jobbigt, lika roligt och har lite träningsvärk i armarna. skönt! 
• set your goals high •
 

äckligt

 
så här mysigt har vi de i vårt kök hemma hos pappa på hösten. förra året hade vi alla flugorna uppe i taket inomhus men som tur va ringde vi och fixa så att dom tejpa våra fönster. nu stannar dom iallafall utanför och inne i fönstret. de är så äckligt! de är säkert flera tusen minst. 
 

solariebrud

skola, träning, sola solarium, plugg och gymnastik har jag hunnit med idag. har även hittat en intressant sida(?) på youtube som ni kan se ovan, blir så insatt när jag väl börjar kolla. det finns så mycket intressant men samtidigt så konstigt i välden, helt sjukt. men nu är jag helt slut och ska sova, godnatt.
 

onsdag

igår gick jag hem till linnéa efter skolan för att plugga. vi fick plugget överstökat och även studentkryssningen bokad. känner kanske lite sådär för att åka båt men det blir nog roligt! tjugo i sex cyklade jag hem, byte om och befann mig sen på friskis 10 min senare. missade 5 min på passet puls/medel så tog igen de med lite cirkelfys efter. va inte lika jobbigt den här gången men lika kul, som tur va fick jag sällskap av lovisa. idag blir det box med mamma för första gången och sen pluuugg. fetaste svenskan som ska va inne denna vecka.... 
 

Vanliga händelser i drömmar

Tappa tänder
Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.
 
Jagad
Att bli jagad i en dröm, visar ofta en skuggsida - en aspekt av dig själv som du är rädd för och springer undan - jagar dig. Att den är ful, skrämmande och farlig beror på att du är rädd för denna sida (detta karaktärsdrag). Du flyr från dig själv. Skuggsidan behöver bli mottagen och integrerad i jaget. - Stress, du jagar på dig själv (pådrivaren)
 
Vilse
Du har tappat riktningen, okoncentrerad eller ogrundad, kan inte välja, rädsla att komma fel.
 
Falla/ ramla
Att tappa fotfästet.
Släppa taget om ngt och slänga sig ut i det okända utan att veta hur det slutar.
Kan även symbolisera "platt fall" beträffande något projekt. 
Att falla i anseende.
 
Flyga
Högtflygande planer - Flyt i livet, känner sig glad, lycklig, kompetent - Den negativa sidan kan vara att du inte står med fötterna på jorden eller flyr från något. Försök att istället möta och konfrontera det som upplevs som en utmaning.
 
Klättra
Klättra uppåt i karriären - Försöka nå högre i anseende - Klättra uppåt till högre medvetandenivå - Klättra ned i undermedvetandet
.
 

nya naglar

fick ny mascara och pengar till att fixa naglarna som jag gjorde igår i norrköping :) så nöjd!
 

eighteen

 
ja då var man arton då. hade en mysig födelsedag och fick massor med fina presenter. när alla mina gäster gått hem tog jag mig till linnéa och där hade vi girls night. sov också över i linnéas soffa och så myste vi hela dagen idag tills de var dags att ta sig hem, byta om och ner till hallen. imorn är det studiedag och vi får se vart dagen tar mig. tack för allt och till alla som firade mig! 
 

linnéa gås

 

godmorgon

sista morgonen jag vakna upp som 17. nu är de inte många timmar kvar. shiet
 

pappa in action

 
 
glömde ju säga att pappa också fick på sig ett par rollerblades, roligaste på länge. ni kan ju försöka tänka er sista bilden, han rullade sakta framåt och benen gick längre och längre ut ifrån varandra. kissade nästan på mig, va så roligt! paniken han fick, men han va duktig lilla pappsen
 

kvällspromenad

fick med mig pappa, ellinor och hundarna på promenad igår men istället för att gå fick jag på mig ett par vita rullande grejer. tog mig djulöalé fram och tillbaka, gick ganska bra men det va lite läskigt. det går ju inte att stanna på något annat sätt än att trycka ner den där bromsen och då stannade man ju efter typ 10 meter??
 

ge mig

länk här

gamla hus

 
bilder från stan som jag och linnéa fotar till en uppgift. idag blir det fler och lite träning.
 

linköping

 
 
gick upp vid åtta imorse för att åka till linköping på fristående kurs. dansade hela dagen och fick åka hem vid halv fyra. bilden längst ner är den fina hamburgaren jag fick på max, den ser ju typ överkörd ut!?! gick in och klagade lite, fick sen en ny. imorn börjar gymnastiken igen!
 

nothing lasts forever

 
grillmys med mamma, mormor och morfar idag. så gott!
 

twilight

igår hade vi de trevligt hemma hos madicken. beccis och jag drog lite innan tolv men kom hem ganska sent ändå. imorse vakande jag tidigt så har legat och kollat twilight. så fint. men nu ska jag ta tag i dagen, börjar med någon timme på gymmet. hejsvejs!
 

kungen i stadsparken

dagarna går så fort! det är fredag imorn redan. skönt men ändå, hinner inte med mig själv ibland... 
 

kina

dagen blev ganska bra ändå tillslut. har inte haft någon skola utan fick istället gå ner för att kolla på kungen och någon läxa på lektionen som blev inställd. redan gjort. så när jag mött upp linnéa, kollat på kungen så gick vi till friskis. agerade linnéas pt och vi körde hårt. madicken och emma gjorde oss också sällskap, drog sen en lite ride med dom efteråt. så kul med bil! vid fem skulle vi på kurs vid nyföretagarcentrumet, kanske inte riktigt vad vi räknade med så linnéa och jag drog istället för att käka lite mat. blev sittandes i några timmar tills vi kände att det började bli mörkt och kallt, då gick vi hemåt! 

kul

ska precis ta på mig jackan för att cykla till skolan när jag ser att läraren är sjuk. här går man upp tidigt och stressar för att inte komma försent och vad får man för de? vad ska jag göra nu till klockan tio.... 
 

madicken har körkort

idag, slutat tidigt, fixat till födelsedag, övningskört med pappa (på mindre väg för första gången), åkt bil med madicken och jennifer, ätit sibylla, kollat tv. bra dag helt enkelt!
 

löve it

 

learn from yesterday

hade en lektion i skolan idag, andra var att fota massa gamla hus så jag och lz har fotat massa hus på stan. gick ganska fort så vi tog oss lite lunch också. satt i några timmar sen gick vi hemåt precis innan spöregnet kom. hann precis hem till porten och nu skiner solen igen. höstväder? ikväll ska jag köra buren för första gången på friskis. så taggad!
 

ma gurls are eighteen

 
 
 
 
som jag skrev firade vi emma och madicken igår. mest emma dårå eftersom att vi tar madicken nästa helg. mycket nu. visste ni att jag egentligen var beräknade till sista augusti. då hade både jag, madicken och emma fyllt samma dag, men så kul ska vi inte ha. jag fick vänta två veckor till i magen. iallafall, vi åt god mat och hade de trevligt som vanligt. hann också med en sväng ut till stensjö innan klockan slog tolv och tjejerna skulle in till harrys. själv fick jag åka hem, tycker faktiskt inte de är så farligt. inte så taggad på att gå ut här i stan om jag ska va ärlig. men vi får väl se om de ändras, fyller iallafall om två veckor. EIGHTEEN!  
 

öppet hus

 
 
igår var jag och mamma på öppet hus hos hennes kompis, hon har själv gjort mycket av sakerna som fanns plus annat som fanns att köpa. var där i några timmar och väntade sen på att få åka hem till emma och fira henne och madicken :)
 

RSS 2.0