Fraammee

En lite mindra rolig flygresa och en riktigt nervös tjej på flygplatsen, ligger nu i en säng i en jättefin lägenhet i Barcelona! Nu ska jag ta och försöka sova ut, och sen se vad morgondagen har att bjuda på!


Enkelbiljett

Nu ska jag strax packa ihop det sista och sen ta min packning mot Skavsta. Idag går flytten mot Barcelonaaaa! Är kanske lite nervös idag känner jag. Vill bara komma fram. Ser ut att bli bra väder i helgen haha kommer smälta bort! På måndag börjar skolan.


Snapchat

Bosse tycker verkligen om snapchat, hans favorit är hunden med tungan som slickar när man själv sträcker ut tungan. Så fort jag tar fram mobilen vill han ha upp snapchat. Så sööt och så har han ju själv jätteee lång söt tunga! Vi får snapchata med varandra när jag är borta. Lilla Bosse <3


Hur känns det?

Sitter just nu i soffan och drar ut på min sista fredags morgon i lägenheten. Om snart en vecka sitter jag på flyget ner mot Barcelona. Alla frågar hur jag känner och om jag är nervös. Men det går inte att svara på, känner typ... ingenting. Haha det låter konstigt men de är sant. Man vet ju inte vad man ska förvänta sig eller hur det kommer bli, och min inställning är väl att ta det som det kommer bara. Det som jag kan känna är lite jobbigt just nu är väl att packa ner alla mina saker och lämna bort min lägenhet. Även fast jag inte riktigt hunnit inreda och fått det som jag velat så har jag ändå bott här i nästan ett år nu. Och det är verkligen världens mysigaste lägenhet som ligger perfekt. Tur att en fin vän får ta efter den nu. Hon kommer göra den så fin, det vet jag! Nu ska jag ta vara på den näst sista helgen här hemma och ladda för massa packning och flytt nästa vecka.


Senaste


3 veckor sen

Går omkring på jobbet och lyssnar på den här poden. Så roliga! Blir lite lättare att stå ut timmarna. Sista veckan sen är jag ledig. Packa packa packa. Har haft så kul de senaste veckorna och fullt upp som ni märker, inte lagt upp en enda bild. Kanske hinner lägga upp några gamla innan de kommer nya. Nu är rasten slut....


RSS 2.0