Lördag

En bättre sista lördag i februari 2015 :)


Freeedag

  
Idag öppnar jag igen och är förmodligen redan på jobbet när ni läser det här. Men vad gör det när det äntligen är freedag. Pusshejs!
 

Work out

Har sedan studentveckorna började inte tränat alls mycket, vilket inte är alls likt mig. Träning är en stor del av mitt liv och har alltid tränat på ett eller annat sätt om veckorna. Men mycket hände under både vår, sommar och höst som gjorde mycket förändringar i mitt liv. Både till de bra och till de sämre. De var först runt okt-nov jag kom ikapp mig själv igen. Och nu ska jag också göra detsamma med träningen. Har inte så jätte svårt med motivation, mest att jag bor i vingåker, ingen (mamma) att träna med och maten går kanske inte att laga exakt som jag vill ha den då vi är ett ex antal mer än vad jag är van vid. Men ska försöka göra det bästa av situationen. Hittade ex pappas träningscykel som jag kört skiten ur nu i ett par dagar. Så skönt. Sen får vi se vad som händer snaraste framtid, med träning och allt. 
 

Christina Aguilera

 
Första klippet kom upp på facebook som jag kollade på och va tvungen att dela med mig av. Sista klippet är från filmen Burlesque som är en film jag kan kolla på om och om igen. Så himla grym! Får alltid rysningar när det kommer till den delen när hon börjar sjunga.
Love her and her vooooice!
 

Mitt jobb

   
Var faktiskt inte så jobbigt att gå upp kvart över fem i morse. Vaknade till och med innan klockan ringde...haha var nog kanske lite nervös eftersom att det var första gången. Skulle jag försova mig skulle ju inte dom första barnen komma in. Men allt gick så bra och jag var lite trött när jag vid klockan ett fick gå hem.
Det är faktiskt riktigt roligt att vara förskolevikarie nu när man känner alla barn, dom kan mitt namn och kommer till mig precis som till dom andra vuxna som funnits där längre än mig. Man vet hur alla fungerar, vad dom tycker om och vad dom vill, även fast dom inte alla riktigt kan prata. Har ju nu haft ett schema i tre veckor och det är såklart lättare än att bli inringd. Dock är inte de här arbetet något jag planerar att fortsätta med i framtiden, det är bara tillfälligt. Men jag ångrar absolut inte den här erfarenheten jag får! 
 

Lördagen

      
Var inte så jätte sugen på att göra någonting alls i lördags, men visste att jag skulle bli på bättre humör om jag bara fick vara med lite fina vänner. Så åkte in till ma dickis där lz också befann sig, samt Ebba som kom och hängde med oss. Vi satt på madickens altan och myste ett par timmar innan vi drog vidare. Hamnade senare på g12 där jag spenderade natten. En helt okej helg med lite gott och blandat :)
 

Ett kort inlägg

I lördags var jag en sväng till Lager 157 och sen åkte jag direkt in till stan. Har inte hunnit skriva något om helgen då jag i söndags kom hem sent och var tvungen att lägga mig då jag jobba idag. Och idag stängde jag dagiset och körde direkt in på träning, nu måste jag okså lägga mig för ska öppna dagiset imorgon. Vilket betyder att klockan kommer stå på cirkus 05.20..... Sååå lite bilder kommer kanske imorgon. Godnatt!
 

Fredagsmys

Igår skulle jag och emma försöka laga mat och kolla film. Vi skulle först åka till affären och komma på vad vi ville laga, men ingen utav oss visste vad vi var sugna på. Så vi gick där fram och tillbaka... Till sist kunde vi bestämma oss. Så hem och börja laga! Vi skulle också försöka hitta en film. Så jag satte mig vid iPaden och började leta. Men nej, ingen film ville spelas och jag var nära på att slänga den i marken. Så irriterande! Till sist var maten klar och vi fick istället sätta på en dvd som emma hade med sig. Maten var jättegod och vi blev så mätta och då väldigt trötta. Men filmen var över två timmar lång, haha så vi satt uppe till klockan slog över tolv och höll på att somna. Börjar nu förstå varför alla som förut jobbade medan jag gick i skolan var så trötta på fredagkvällen, och jag inte förstod varför dom var så tråkiga och tjatade på att dom allt fick rycka upp sig. Förlåt, nu förstår jag!
 

Torsdagens middag

    
 
I torsdags efter jobbet tog jag och emma en promenad som vi på senaste tiden har varit bra på att göra. Lite här och där traskar vi omkring i Vingåker. Efter de mötte vi upp med madicken som är hemma och åkte till joan's. Hon berättade om Mexico som inte alls lät så tråkigt. Man vill ju inte alls åka utomlands när hon sitter där brun och berättar om allt roligt dom gjort. Haha men de får vänta.... 
 

Om, om och om igen

Det är hur mycket jag just nu lyssnar på den här låten efter bion i söndags. Så bra.
 

Noo please

     
Åt penicillin i 10 dagar för en vecka sen och nu har jag haft ont i halsen i ett par dagar, kul. Vill inte bli sjuk igen så häller i mig te för tillfället. Jobbar ju heltid nu i några veckor så tänker inte ligga hemma. Hoppas bara på att det inte blir värre för en så länge överlever jag smärtan. 
 

Alla hjärtans dag

Från mina familjer på alla hjärtans dag 
 

Kalas, dop & party

     
Efter jobbet tog jag mitt pick och pack för att först käka på joan's och sen köra in till stan för 20-års firande. På lördagen var det dop och mer födelsedagsfirande. Mamma och jag tog först en sväng på stan för lite shopping. Så skönt att ha mamma i stan igen! Dopet var för lilla Bosse som var jätte fint och gulligt. Mitt första dop avklarat. När vi sen skulle vidare till mormor som fyllde började jag känna lite sug efter alkohol. Så efter kalaset drog jag till Klara och ja, tog helt enkelt igen mina nyktra helger..... Bokade visst biobiljetter till söndagen också så vid 8 gick jag på 50 shades of grey. Mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Kär. Nej men visste inte alls vad jag skulle förvänta mig så det var ju positivt. Lite kort om min helg, svejs
 

Makeup tutorial

Följer Lauren Curtis på youtube, hon gör väldigt bra tutorials och så gillar jag henne ba 
 

In mot stan

    
Älskar soooolen <3
 

Ruzzle

    
Mamma och jag laddade ner appen Ruzzle och började spela för någon dag sen. Vet att jag spelade det för längesen men kommer inte ihåg att jag var såhär bra. Har vunnit alla matcher och stackarns mamma har nu vunnit en rond. Jag som är så dålig på ord och svenska! Men hon är som jag snabblärd så snart kör hon väl över mig ;-)
 

Vill ocksåå

 

Helgen

Åkte in till mamma i lördags och vi gick ner på stan en sväng. Hämtade bla semlor som vi tog med oss hem och åt. Mums. Lite senare gick vi hem till Åsa med barn där vi åt, kelade med bebis, kollade mello och bara myste. När vi sen på natten skulle gå hem var det STORM. Vi kom knappt framåt vid några tillfällen. Haha men det gick iaf bra och vi fick idag reda på att de var Ole som var och hälsa på. Men stormen verkade dra vidare ganska fort för idag när vi var ute och gick en promenad så var det inte alls lika farligt. Vi tog en runda bort till bävrarna och hälsade på, dom vill dock aldrig visa sig. Men det kanske är lika bra, vet inte hur farliga dom är, tror aldrig jag sett någon? Imorgon är det måndag igen och jobb som gäller. Ska också på ett möte i veckan, yey!
 

Snooki & Jwoww

Sista avsnittet av sista säsongen. Följt dom i cirkus 5 år och nu är det slut. Vad ska jag ta mig till. Haha okej jag kanske överdriver lite men det är faktiskt sorgligt. Speciellt sista avsnittet som avslutas med Nicoles bröllop. Så fint! ----> se avsnittet här
 

Dags för lite

    
Blir en fredag hemma med mys och gottis <3
 

Bed of lies

Bra låt och bra dokumentär(?) om Nicki
 
Nicki Minaj: My time again   <---- klicka för att se
 

Work

     
Äntligen får jag jobba igeeeen. Efter en vecka vila började jag få lite myror i brallan. Äter fortfarande penicillin och får försöka ta det lite lugnt men annars så. Tänker inte bli sjuk igen. Tar igen förra veckans jobb jag missa med att jobba hela denna vecka och så kanske man kan hitta på något kuligt i helgen. När man är frisk önskar man att man kunde få bli sjuk och ligga hemma framför datan, men när man mår så dåligt att man inte kan ta sig upp ur sängen vill man inget hellre än att vara frisk. 

Meddelande

Hahahha Linnéas svar i somras när jag var nere i Borås och frågade henne vad som händer i Kholm..... Inte så mycket med andra ord 
 
 

Film tips

 

Middag hos mami

Åkte in till mamma igår där vi handla och förberedde tre-rätters-middag för släkten. Dom hjälpte oss att flytta från Borås och då tänkte vi bjuda tillbaka lite. Vi åt avokadosoppa till förätt, fläskfilé hel i ugn med potatisterriner och sallad till varmrätt, och sen persikohalvor med smält choklad och en sås med creméfraisch och vaniljsocker. Jag som inte har känt någon smak på hela veckan kände ju sådär för att äta, men mamma och jag bad hela dagen och hoppades på att jag skulle få lite smak till middagen. And guess what, det fick jag också! Vilket var tur för det var så himla gott! Sen spelade vi spel resten av kvällen och jag åkte tilbaka till vingan på natten. En lugn helg precis vad jag behövde denna vecka :-)
 

RSS 2.0