Hela huset gungar

Idag har jag fullt upp, ska fika med madde på stan, gå på friskis "hela huset gungar" och på 20-års kalas. Hela huset gungar har jag inte varit på förut men jag har hört att det är roligt. Som jag fattat det som får man testa på lite allt möjligt i två timmar, men vi får se kanske har helt fel. Men nästan allt som har med träning att göra är roligt så. Skönt att ha tränat lite också om man ska festa, synd bara att man inte kan få vara 94:a för en kväll. Ha en trevlig lördag allesammans!
 

.

 

Från helgen

Tacos är mitt liv. Okej lite överdrivet, men nästan. Åt det söndagen, måndagen, tisdagen, fredagen och lördagen förra veckan. Skulle kunna äta lika mycket nu, men vill ändå inte förstöra det så låter bli. Förutom det har jag också tränat, gick på tabata för första gången. Det var ett väldigt kort pass men jobbbigt! Har världens träningsvärk från tabatan igår som jag och lz va på. Körde nästan bara rumpa och ben så trapporna i skolan idag var sådär.... Jag och emms var på harrys i lördags, inget speciellt men lite kul när man inte varit ute på evigheter. Så nu vet ni lite vad jag gjort. pussgodnatt!
 

Monday

 

Gammalt fristående

Åh hittade ett gammalt fristående på youtube. Mig hittar ni längst fram i mitten, från 2009/2010 :)
 

Vill ha värme och sol

Skulle verkligen behöva en semester i värmen och solen
 

Lycka till mammseen

Idag är mamma Liselott i Göteborg på arbetsintervjuer, håll tummarna för henne! Bilden är från när vi var på teneriffa, 2011. Sjukt vad tiden går fort, känns som igår...
 

Nike

 
 
Äntligen har mina skor kommit! Vi kontaktade till slut nike.com och det hade blivit något stopp på vägen, men efter att min snälla mamma ringt några samtal och fått prata engelska så kom dom några dagar senare. Glad tjej!
 

Skön sovplats

Tyckte det prassla en massa när jag sov, på morgonen fick jag svaret på vad det var. Min hund hitta en väldigt skön sovplats första natten i huset efter flytten haha, söt
 

The Script

 
Något jag måste hinna se live innan jag dör, så himla nostalgi och underbart!
 

Tips

Jag hatar att slänga iväg mina kläder och att rensa garderoben, men det gjorde jag faktiskt i helgen och fick ihop en hel del. Nu kanske ni undrar varför jag inte lägger upp det på bloggen jag och linnéa har, men det var bara för mycket och vi har redan massor. Ville bara bli av med det så fort som möjligt så då kom jag på att jag har sett några container uppe vid ÖB. Dit åkte jag och mamma med alla kläderna, och hoppas nu att dom blir återanvända till folk som behöver de. Så mycket bättre än att bara slänga allt. Känns bra (även fast jag inte vet helt klart vart dom hamnar), gör det ni också nästa gång ni rensar garderoben! :-)
 

KÖRKORT

Firar mitt körkort här på bloggen genom att lägga ut en mega stor bild haha. Har kanske inte hunnit känna av det så mycket än, men skönt att plugget och all (övnings)körning äntligen är över. Har äntligen körkort som för några månader sedan kändes så långt bort. Det är sjukt! Vill tacka mamma och pappa som hjälpt mig så mycket, mormor och morfar för att jag fått låna deras bil massor och så alla mina fina vänner som peppat mig, tack så mycket 
 

Adidas

 
 
Eftersom att det tar månader (bokstavligen) för mina nike att komma hem så köpte jag nu i helgen när vi var i stockholm ett par adidas på footlocker. Så mycket bättre än converse och jag bara kände hur mina ben skrek "taaack". Så det känns bra, men mina nike får gärna ta att komma hem snart! 
 

Girls just gotta have fun

haha 
 

RSS 2.0