Jul


Det är alltså julafton på torsdag? Jag tycker inte om vintern men blir faktiskt lite trött på vädret. Bara mörkt, sjukt tråkigt. Har spenderat helgen i Vingåker och tänker nu va ledig mån-ons för att göra lite ärenden, förbereda och bl.a. tvätta lite. Fick med min duktiga mamma på power hour idag på Friskis och har bokat cirkelgym klockan nio imorgon bitti. Bäst att träna lite innan all julmat. Men ska bli mysigt med jul :-)


JUSTIN BIEBER


Jag och Madicken ska alltså åka på bieber i september. IGEN. Ska bli så himla rooooligt och hon är ju bara för bra! Puss på dig tusen gånger om


Promenad


Har varit några fina dagar den här veckan och i söndags var jag ute på en promenad runt duveholm och djulö. Det var så fint och någon/några hade pyntat en gran längst vägen. Lite vinterkänsla fick man iaf! Jobbar den här veckan ut så får vi se sen under alla små dagar som kommer hur det blir. Känns inte som att julafton är nästa vecka redan! 


Tröttisen


En vecka kvar på förskolan sen blir det jullov för lilla Bosse. Jag är så glad att jag i januari får fortsätta va och leka med Bosse samt dom andra barnen på avdelningen. Så kul! 


RSS 2.0