bowling

bowling kanske inte riktigt är något jag är bäst på, men roligt var det! 
 

ylvis

  
 

happiness

 

filmer från tävlingen

tänkte börja med att visa mina gymnaster som jag tränar, dom var så duktiga men blev precis i slutet nedknuffade från en brons medalj i hopp/trampett. här är matta/tumbling-hopp/trampett-fristående:
  
  
  
 
sen var jag ju själv med och tävlade. vi tog brons i hopp/trampett och silver i matta/tumbling:
  
 
 

tävling

imorn ska jag upp klockan sju för att förbereda tävlingarna som kommer att hållas lördagen och söndagen i duveholmshallen. ska själv tävla och samtidigt vara ledare för mina gymnaster som också ska tävla. kommer bli så kul och jag mår som bäst när jag är omringad av dom duktiga gymansterna och tävlingarna. så därför ska jag bara ta en lugn hemmakväll idag och tagga inför morgondagen.
tävlingen på lördag då jag deltar beräknas börja 13.35 och sluta 15.10.
 

fullt upp

ska bli ganska skönt med höstlov nästa vecka, kalendern är ganska tom då...än så länge :)
 

in och shoppa loss

nu har vi blivit ett UF Företag, bloppisforlivet.blogg.se
 

joan's café & bistro

 
spenderade min lördag med mer god mat och biljard hemma hos min morbror. trevligt!
 

all that matters

min värsta skoldag i veckan måste vara på fredagar. slutar kvart i fyra och med världens segaste lektioner, men framöver kanske det blir lite lättare för jag och linnéa kom idag på bra idé till vårat UF företag som ni inom kort kommer få reda på. hoppas på att det blir kanoners! nu ska jag snart iväg och äta på olympos, efter det blir det mys med linnéa och rebecca. pusshejs
 

22 juli

så sjukt att jag stått längst fram på Rihannas konsert. vid mitten någonstans går hon ner till publiken, slängde upp min mobil ur fickan och hann precis när hon hade gått förbi. men ni kan se hur nära hon var. snacka om att jag blev pannkaka då, trycket som blir när alla mosar en framåt. man kan ju inte göra annat än att älska att gå på konsert 
 

bloppis för livet

min och linnéas bloppis drar snart igång, följ oss på instagram: bloppisforlivet eller gå in på vår blogg: bloppisforlivet.blogg.se. där kommer vi sälja grejer av lite smått & gott för att sedan göra en insamlig där 5kr av varje pryl vi säljer kommer gå till Ung Cancer. håll er uppdaterade och hör av er om ni har något där hemma ni vill skänka till bloppis för livet! 
 

skön ställning

eller vad säger du linnéa? 
 

Amazing Asian Synchronized Dancers

 

season 7

hej! scott i geordie shore är för snygg och nu ska jag fortsätta kolla, bye
 

shoes

 
weheartit
är så trött på mina benhinnor och hur ont det kan göra i perioder. vill ha massor med bra skor och inga dumma converse. nya till träningen vill jag också ha. varför har man behinnor? måste sluta använda converse.
 

make a change

vet inte riktigt hur jag ska börja min resa efter studenten och jag kan inte sluta tänka eller söka på alla möjliga olika sidor på internet. det jag önskar kommer hända mig om jag tänker just nu är det att jag kommer få åka till något annat land, sen känns det som att jag är väldigt inne på banan att hjälpa människor. snart får jag äntligen lämna skolan och påbörja nya äventyr!
 

beautiful liar

haft en väldigt mysig helg med mys hemma hos pappa och igår hemma hos Elvira. sa idag hejdå till pappa som åker iväg och jobbar i två veckor uppe i norrland. även fast jag kanske inte är där så mycket känns det ändå som att han kommer vara borta länge. men veckorna går fort och jag har fullt upp så han kommer nog vara tillbaka snart, bara att vänja sig I guess!
 

friday

äntligeeeeeeen

nya skor

en tråkig dag igen och vädret gör de ju inte dirket bättre. vill bara ha sol och värme, i am so born in the wrong country. hatar verkligen det här, eller ja ganska mycket just den här årstiden. men mamma kom hem med mina skor och ska om en timma iväg och köra buren. man får helt enkelt försöka se det ljusa i höstmörkret haha
 

happy

äntligen en dag där jag inte känt mig helt för tok på depphumör som jag gjort ett tag nu. hade sovmorgon, tog det lugnt och fick ett samtal som gjorde dagen bättre. har hunnit med mycket och på det gick jag också själv för första gången på skivstång intervall. det va så jobbigt i slutet vilket gör att jag bara tycker det är ännu roligare, så det passet kommer jag defenitivt gå på fler gånger. imorn är det studiedag och jag har ett möte klockan två! godnatt 
 

så bra

ni som inte tycker de är roligt är ju bara tråkiga....
 

naturkunskap

 
 
usch vad äckligt med massa små djur. vi fiskade från svartbäcken idag och fick lite smått och gott. kul att man drog dom i sina kallsupar som mindre...
 

en bra fredag

 
igår tog vi tåget till huvudstaden. vi började med shopping hela dagen och fram mot eftermiddagen tog vi oss till täby där vi skulle övernatta hos johannas moster. men timmarna var inte nära slutet på långa vägar. vi åkte tillbaka in till storstan efter några timmar, tog drinkar på skybar och sen vidare. så kul att gå ut någon annanstans än här hemma. vi missade tåget vi skulle ta idag så kom hem några timmar senare, men ett riktigt roligt dygn har vi haft med en hel del galenskaper!
 

pour it up

haha för er som inte heller är användare på youtube, kolla här
http://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY
 

shiet

det är snart redan helg igen. borde tycka det är skönt men har så mycket att göra. ser iaf fram emot helgen då vi tjejer drar till stockholm. bilden är från förra helgen som blev riktigt lyckad!
 

britans's got talent

 
 
 
 

RSS 2.0