På flyget imorgon

Idag och imorgon är jag på en mässa med alla skolor i Barcelona med vår skola och stylar lite. Superkul! Jag fick mitt hår uppsatt som på bilden i mitten idag och sen ville alla som kom förbi ha den frisyren. Det blev lite jobbigt efter ett tag så imorgon får jag göra en annan uppsättning på mig så jag inte behöver göra de igen. En bland dom svårare att få till. Nu menar inte jag att alla ville ville ha de för att jag hade den utan  för att de är ofta så att kunderna tittar på frisörerna eller personerna där och frågar vad dom rekommenderar eller hur man ser ut. Det är faktiskt sant, tittar man på många frisörer så har man många kinder som ser ganska lika ut ju. Iaf, imorgon bitti ska jag vara plats igen och jag klagar inte. 

Efter timmarna där ska jag vänta på att få åka till flygplatsen och möta upp mamma som kommer imorgon! Myyys! Hon ska vara här till på onsdag och så ska jag fixa hennes hår såklart, äta och dricka gott. När hon sen åker är de snart april?! Dock är jag superstressad över vårt projekt som ska va klart då så vill bara att de ska bli den 4 april så de är över, då ska jag njuta igen


In the park

Helgen gick fort! Helt slut på fredagen så gick hem efter skolan, gjorde klart min moodboard, kollade en film och slockna. Så skönt med sovmorgon på lördagen! Som jag hade längtat. Gick och tränade spinning vid lunch och på kvällen träffade jag upp några svenska tjejer för utgång. Som vanligt blir det sent men ganska "lugn" kväll ändå. Kunde dock inte sova på söndagen så var uppe ganska tidigt. Åkte iväg en sväng till ciutadella där jag solade med tjejerna jag var ute med, bakishäng helt enkelt. Blåste lite kallt men annars har det varit soligt och fint hela helgen. Kom hem efter några timmar och sov vid åtta. Helt slut igen! Haha sov 12 timmar inatt alltså. Men de va la skönt. 
Idag presenterade jag iaf den där moodboarden och såklart direkt när man ställer sig framför alla darrar man som ett litet asplöv. Försökte få med allt jag ville säga men ja, vet inte hur det gick. Tror det gick ganska bra iaf. Whatever, nu ska jag försöka kocentrera mig på fotograferingen istället. Ska alltså försöka göra en crazy insane uppsättning. Ska kolla material imorgon efter skolan. Känns svårt. Inte har jag någon modell än heller. Det är i sin vanliga ordning, 3 april är det iaf fotografering! 
 

Moodboard

Satt igår och sitter just nu och klipper ut bilder till min moodboard som ska redovisas på måndag. Är ungefär 130-140 bilder så ni förstår varför jag behöver multitaska med lite dator och vila handen från den där lilla kökssaxen som vi har här hemma. Men snart så, börjar närma sig ett slut. Kommer säkert använda hälften av bilderna, men jag tycker bara de är så kul att klippa så jag gör de gärna. Nej inget skämt! 

Har också en läxa om vår business plan som jag kanske ska försöka hinna med så jag slipper stressa över den i helgen och på tisdagen. Det var på tiden att vi fick lite läxor att göra, har haft det väldigt chill annans i skolan måste jag ju säga. Inget eller allt verkligen. 
Nej slut på den här rasten, kanske inte hinner iväg och träna idag. Det får vi se, skolan är väl trots allt viktigare antar jag. 


De man längtar efter

På natten när pappa kom och hämta mig på flyget hade jag beställt lite gottis som han hade handlat. Ni förstår inte hur underbart gott det var! Förstår inte hur mycket man kan sakna vissa saker man är uppvuxen med. Det borde ju vara tvärt om, man borde ju vara trött på allt man ätit i sitt liv. Men nej, de är de godaste! Sen såklart de är kul att testa på lite allt möjligt här nere nu men man är nog bekväm ändå med det som finns hemma. 

Åt också hemmagjorda hamburgare hos Kihlströms och Joans med bästisar. Precis innan flyget gick på söndagen fick jag också äntligen äta en semla. Tyvärr var jag inte på topp efter en utekväll på lördagen, men jag fick ner den ändå. Som jag hade längtat tänkte jag inte hoppa över en god semla. De enda jag inte åt som jag kommer fortsätta längta efter är venezia. Lite kul ändå att få längta efter saker, de blir så mycket godare när man väl får äta det då. Känner mig som en fånge som aldrig äter haha. Såå är de inte, äter bara väldigt samma av allting här. 


Besök i Sverige

Så skönt att komma hem över helgen och få träffa alla mina fina. Vad jag längtar hem! På lördagen kom alla tjejerna till kholm (förutom Bjurling som vi saknade så) och det var så kul! Såna kvällar kan man leva på länge. 

Nu är de mindre än halv tiden kvar här och jag vet hur fort det kommer gå. Jag kommer försöka ta vara på varje dag och jag vet hur jag kommer vilja åka tillbaka om ett år när jag är trött på att vara hemma igen. Men då vet jag att resa kommer vara de jag ska göra. Bo utomlands just nu är lite för mycket, har så många hemma jag vill träffa och krama varje daag. 
Nu ska jag snart till skolan, vi har vårt projekt som kommer snart och de är något jag inte kan sluta tänka på. Min snälla mamma har hjälpt mig i helgen att skriva ut massa bilder till min moodboard så ska börja sätta ihop den. Dock får vi se hur pigg jag är efter skolan idag, kanske måste ta en vilodag efter en intensiv helg. 


Streeess

Gud mitt jobb är streeessigt när man har kunder i ett hela dagen. Har man en stressig dag i skolan blir de lätt att man blir de resten av dagen också. Lite extra när man får se sitt schema och att dagarna går för fort för vårat projekt som är om 3 veckor igen och man inte börjat riktigt sådär än, när man har en läxa som man alltid tar i sista sekunden som är hur mycket som helst och att man måste packa och är övertaggad för Sverige. Ja mycket nu, kan inte ens skriva för jag är för uppe i varv. Hjäpte inte ens att gå och träna. Får se hur det kommer gå att sova. Skulle försöka kolla på viafree men det är ju segt som vanligt. Meen jag mår bra mitt i allt i alla fall. En toppen helg som gick helt okej fort och solen som blir varmare. Kan inte fatta att jag ska åka hem till snö? Känns så konstigt. Det är ju vår nu som ni kan se på bilderna under. Jeans en tröja och vårjacka, perfekt! 

 

Mellanmål

Super enkelt och super gott! Äpple kanel och idag tog jag en grekisk yoghurt till. Nu är den här veckans jobb slut med massa roliga klipp och förvandlingar. Säger man så? De jag menar är väldigt långa hår till korta och kreativa rakningar bland annat. Det ser ni några på min Instagram sida hairby_louiseblomqvist. Nu ska jag strax iväg och träna sen vänta på Romany. Ikväll blir det utgång och daans


Burger

Nuuu går de lite fort igen, tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från när pappa var här i helgen men de har jag inte hunnit. Det hinner jag inte nu heller för kom precis hem från gymmet och nu ska jag lägga mig och kolla datorn för har inte varit hemma på hela dagen. Har varit nere i Barceloneta med Malin och hängt efter skolan, vilket för det andra var super stressigt idag så nu måste jag faktiskt bara lägga mig ner. Bilder kommer senare från helgen, natttoi


RSS 2.0