alter ego's

 
 
 

långhelg

Idag är sista skoladagen för imorn ska vi på mässa i sthlm, och på fredag åker tjejerna och jag tillbaka för lite party. Ska bli så kul (hoppas jag), förutom att jag inte vet vad jag ska ha på mig, skor, och allt sånt där. Men det löser sig väl. Har det för övrigt ganska stressigt med allt just nu, men bara några veckor kvar till jullov. Håll ut louise (och alla andra)! 
 

Madeleine McCann

 
För något år sedan köpte mamma den här boken till mig. Jag började då läsa men eftersom att det inte är mitt största intresse så rann det ut i sanden. Förra veckan tog jag fram den igen och kan nu inte sluta. Det är nog den värsta boken jag har läst och får ont i hjärtat varje gång jag börjar läsa. Den handlar om Madeleine som försvann för snart sju år sedan när hennes föräldrar och två syskon var på semester i Portugal. Hennes mamma började föra dagbok efter försvinnandet av Madeleine och skrev sedan en bok för att om dom någon gång hittar henne kunna berätta allt hon missat, också för att komma ihåg allt och så att hennes syskon kan läsa den när dom blivit äldre. Tänk om Madeleine idag bor med en familj som har lurat i henne att hon är någon annan, eller håller henne inlåst, eller vad som helst. Jag vill bara ut i världen och leta, hjälpa till på något sätt. Hennes föräldrar har inte gett upp och jag hoppas dom aldrig gör det!
 

sjukt ju

 

hjärta

har sett massor med bilder på liknande ovan, så va tvungen att testa på lz
 

min helg

i fredags kom mina brudar hem till mig och sen gick vi ut en sväng på harrys. hade riktigt kul och riktigt ont i mina ben hela lördagen. spelar alltså ingen roll om jag har klackar eller converse... ställde klockan på morgonen för att ta mig hem till pappa och iväg på lite shopping. på kvällen tog jag mig till sist upp från en timmes vila i sängen och iväg till värmbol. var nämligen bjuden på en riktigt mysig kväll hemma hos therese. 
 

bloppis för livet

bloppisforlivet.blogg.se

de senaste dygnet

 
ovanför ser ni två användare på youtube som jag inte kunnat slutat titta på de senaste dygnet. killen är från sverige och tjejen från italien, dom bor nu tillsammans och är bara för söta. roliga också för den delen. han verkar ju vara riktigt känd med 15 miljoner följare(?) och hon också. aldrig sett dom förut, in och kolla vettja!
 

it's never too late

en av de bättre dagarna, glad tjej. på lördag ska jag träffa sötnosarna på bilden, ska bli riktigt trevligt! men först två skoldagar, tallåsmusikal, träning och fredagsmys :) 
 

Fråga & Svar

Fick en fråga för ett tag sen vart jag köpt min vinterjacka. den köpte jag i somras/höstas och är från nelly.com, en svart boomernag som är hur skön som helt! ♡
 

hjulning

snyygg hjulning....haha. idag har min käre klasskompis, babe, och allt mellan a och ö (linnéa) tagit körkort! stort graaattis, fick åka med en sväng och många mer kommer det att bli. har också hunnit med att bowla och gå på yoga efter skolan. yoga är speciellt men jag gillart. nu ska jag lata mig och kolla på maria montazami med vänner, älskar hennes familj! 
 

ema

placerar mig framför tvn nu
 

stockholm

hade en väldigt trevlig natt ute i stockholm med madicken, jennifer och stephanie!
 

well, that's nothing

 
 

stop holding your breath

 
tror jag har kommit in lite i min årliga höst/vinterdepression. hatar mörkret, kallheten och allt med hösten/vintern nästan. det gör att jag blir lite suris och så men inget allvarligare haha. det är ju bara så tråkigt, man kan ju inte göra någonting och när man ska iväg på träning känns det som att man åker iväg mitt i natten fast klockan kanske bara är fem eller sex. usch. menmen... snart får jag välja om jag vill bo där solen alltid är uppe och VARM! ikväll ska jag till pappa som kom hem inatt och vara där några dagar innan han åker iväg och jobbar igen. det är lite jobbigt att vänja sig att han är borta så länge men extra kul när han är hemma!
 
 

fiskpedikyr

bild från i torsdags
 

tävling i södertälje

igår gick jag upp tidigt för att ta bussen med alla gymnaster mot södertälje. dom var som vanligt duktiga och vi fick med oss två silver och ett brons hem. kom hem vid fem kanske och var helt slut. blev soffan resten av kvällen med mamma och en film. som ni ser under så var vi också på kyrkogården en sväng. har aldrig sett en kyrkogård så fin, men samtidigt var det lite läskigt... tände ett ljus iallafall
 

kyrkogården inatt

så fint 
 

I'm a girl not a toy

 

RSS 2.0