Helg

En vecka snart förbi, gick ju ganska fort ändå. Just nu sitter jag hemma hos en fransk familj som jag är barnvakt för, alltså mitt nya jobb jag skaffat mig här. Två barn tar jag hand om, är andra gången nu så är ganska ny. Dom går engelska skolor så vi pratar engelska med varandra men annars pratar dom franska. Så ja, trodde jag skulle lära mig spanska här i Barcelona men kanske blir franska istället. Ganska skönt att få vara hemma hos någon och kolla tv såhär en fredagkväll. Dock engelska barnfilmer just nu men de funkar de med. På söndag har jag barbering kurs så imorgon ska jag nog mest ta de lugnt. Var ute igår så de får räcka, man blir ju helt slut av utelivet här. Festa till 5-6 på morgonen är ju inte vad man är van vid. Funkar någon gång ibland haha. Just nu vill jag bara att de ska börja bli vår igen och bort med allt de mörka, även fast de inte är lika här som i Sverige, men ändå.


Ny energi

Okej, så ja förra veckan var väldigt deprimerande. Var nog tur att pappa ändå hade bokat en resa ner med farfar. Dom kom torsdagkvällen och stannade till söndag. Man hinner väldigt mycket på en weekend ändå. När jag vaknade igår och dom hade åkt kändes de som att jag hade fått massa ny energi och jag kunde gå tillbaka till "vardagen" här igen. Plus att jag har fullt upp den här veckan vilket alltid är skönt för då rullar tiden på fort! Idag fick jag dessutom en make over av min klasskompis, hon klippte och färga mitt hår. Var på tiden kanske när man går en frisör skola, alla har gjort någonting med deras hår nu. Antar att de inte kommer bli sista gången haha. Bilden är från i helgen uppe från park guell


Back in bcn

Tänkte skriva om min trip hem till Sverige men har inte orkat. Kanske kommer, men underbart var det! Har haft några tuffa dagar tillbaka här i Barcelona så har inte haft ork till mycket. Men idag kommer pappa och farfar. Så det ser jag fram emot! Dom borde landa inom en halvtimme nu, lite försenat pågrund av snön hemma i Sverige haha. Ska försöka rycka upp mig sen och ta vara på tiden! Ett jobb jag fick igår kanske kommer göra det lite lättare :)


Springa

Sen när kan jag springa helt plötsligt?? Aldrig kunnat, tyckt de är skit tråkigt (vilket jag fortfarande tycker) och nej aldrig gillat helt enkelt. Blir förvånad varje gång jag nu har sprungit och faktiskt helt okej. Lite ont i benhinnorna då och då men de är jag van vid. Antar att jag inte har så mycket andra alternativ och att de då går? Gymmen är på spanska och jag gillar mitt friskis hemma bäst. Så nu är jag ute och springer sen tar trapporna ner och upp till 7:e våningen här i lägenheten. Funkar än så länge! Idag sprang jag med Amanda igen och blev lika förvånad att jag orkar?


RSS 2.0