The heart wants what it wants

 
 

Sjuk

Så i måndags vaknade jag upp och kunde inte öppna ögonen. Hela huvet var helt täppt och jag fick helt enkelt ringa och säga att jag inte kunde jobba. Ringde sen och bokade tid till vårdcentralen då jag kände att det kanske var på tiden att kolla upp varför jag aldrig blir frisk. Var längesen jag mådde så dåligt, hade så ont i hela huvudet och kunde inte höra ett pip. Sen förstod jag varför. Öroninflammation i båda öronen och bihåleinflammation. Så nu äter jag antibiotika i tio dagar och hoppas jag ska bli bättre. Åkte in till mamma som har tagit hand om mig i några dagar. Tyvärr var jag lite för snabb och gick igår ut på en kort promenad bara för att få lite luft. Det fick jag ta igen sen på kvällen med världens huvudvärk. Aj. Nu sitter jag i soffan hos pappa och lär få göra ett tag för att vänta på friskare tider :)
 

Dance all night, sleep all day

Kanske inte de smartaste att gå ut när man är sjuk men jag va tvungen att få skratta och dansa lite. Har varit sjuk nu i snart tre veckor och det blir inte bättre. Nu känns det som jag har bihåleinflammation också. Kul. Men har i alla fall haft en skön helg hos mamma och vännerna. Jobbade hela förra veckan så får se om jag klarar några dagar denna vecka eller om det blir värre och jag får helt enkelt ta och stanna i sängen. Det jobbigaste är att motstå stjärtlappen och backen när man är ute och leker med barnen. Klarar inte ens gå upp innnan jag får en hostattack. Men det är ju så himla kul, det tycker barnen också. "Frööken åk med mig!" "Fröken ska sitta vid mig nuuuu" "Jag sitter i frökens knä". Hahah, nej nu måste jag vila mig så jag kan få bli friisk snart.
 

Stackarna

  
De är både synd och roligt när dom här pingvinerna är uppe på land och det helt plötsligt är båtar med rep på stranden. Dom är inte lika smidiga på land som i vattnet kan man ju säga. Kunde inte låta bli att skratta dock, stackarna haha. 
 

Uppdatering

Nu är äntligen pappa hemma, som för övrigt texten under handlade om. Han fick ligga en vecka på sjukan efter sin stora operation, men nu börjar de ordna upp sig. Han har såklart väldigt ont och måste läka ett par veckor. Men det känns som att han har haft väldigt tur iaf, skönt! Känner kanske att jag inte mår sådär jättebra efter oro och stress plus har varit sjuk nu i tre veckor. Så nu önskar jag bara att det snart kan bli vår och sommar för tycker verkligen inte om dessa gråa dagar. Men tar täcket över huvet med min dator så kanske dagarna kan blåsa förbi snabbare. Hade jag haft en fet plånbok hade jag köpt ett privat flygplan som kunde köra mig till alla underbara varma platser under vintern. Förstår mig inte på människor som kan gilla det här vädret. 
 
 

Jobbigt

   
När livet plötsligt tar en tvär vändning runt hörnet. Visste att det här skulle hända, han skulle lyssnat på mig och alla runt omkring sig så skulle det kanske kunnat hänt på ett annat sätt. Nu blev det akut och han ligger på Sjukhuset i Eskilstuna. Läkaren sa han skulle få kunna åka hem dagen efter operationen, men jag tror det var värre än vad dom såg på röntgen. Men en envis egen företagare är vad han är, hoppas jag får träffa honom imorgon 
 

2015

Blääää vad jag är dålig på att blogga, men I guess that's just how I feel. Tom och inget att säga. Haha nej men allt står bara still just nu och jag vet inte vad jag ska göra med allt och ingenting. Men vad vore livet utan lite berg-och dalbana right? Sen att jag som vanligt hamnar i deppmode under vintern är ju inget nytt. Tycker ändå jag varit ganska bra på att hålla det inom mig. Det kunde ha varit värre. Försöker lägga all energi på de fina jag har runt omkring mig iallafall.....vilket är massoooor. PUSS
 
       
 

RSS 2.0