Bästa vännerna

Skulle kunna ladda upp så mycket mer gamla bilder om jag hade för så mycket finns det, men nu är det så att jag packat ihop hela mitt rum eftersom att jag imorgon flyttar ner det till Borås. Känns så sjukt, känns som att jag bara ska på semester i några veckor. Inte flytta, bo där på heltid.
 
Studenten är nu redan över och det gick så sjukt fort. Kan inte fatta att jag tagit studenten. Bästa dagen i mitt liv, önskar jag bara kunde spola tillbaka tiden lite och göra om studentveckorna igen. Har haft det så sjukt kul och inte vilat en enda sekund. Vilket har resulterat till att jag inte kunnat prata på hela veckan. Men det skiter jag i för det var så värt det. Bästa i mitt liv so far. 
 
Men tillbaka till bilderna ovan, min bästisar, familjen. Dom är så sjukt bra och jag är så glad för att jag träffat varenda en av dom, verkligen. Vet inte vad jag skulle göra eller vem jag skulle va idag och jag inte träffat dom. Vi har gjort allt och mycket mer tillsammans och jag har så många fina minnen med dessa tjejer. Dock är mitt minne kass så att dom ibland får påminna mig om minnena är ju en sak, tur det finns mobiler och kameror säger jag bara.
Att jag nu ska försöka klara mig utan dom kommer bli tufft. Men ni ska veta att jag kommer tänka på er hela tiden och ni ska inte tro att ni blir av med mig så lätt! Älskar er mest och det vet ni. Hjärta gånger tusen. Familjen 
 

Juni

Sista månaden i Katrineholm. Känns lite konstigt att säga "jag ska flytta till Borås" när folk kommer fram och frågar vad jag ska göra efter studenten. Men ändå ganska skönt, vill inte göra misstaget igen och inte ge mig av. Man ska lära sig av sina misstag right? Inte för att jag riktigt vet vad jag ska göra där än, men det löser sig, jag är inte orolig. Mamma kommer att vara i Göteborg om dagarna så jag får ge mig ut på egna äventyr helt enkelt. Skaffa mig ett jobb kanske.
För er som inte vet så är det så att mamma sökte jobb i Göteborg och fick ett så då började vi leta lägenhet. Men tyvärr var det inte lika lätt att hitta en lägenhet där så vi har just nu en i Borås. Men vårt mål är att hitta en i Göteborg. Sen om vi flyttar tillsammans eller jag på vägen tar mig någon annanstans lär vi väl märka. I'm so exited!
 

RSS 2.0