Första solningen

Blev en party helg med utgång i fredags och igår. I fredags var de en solig fin dag och jag var supertaggad på helg och utgång. Gick hem från skolan vid tre och trodde inte jag skulle mötas av de jag gjorde när jag kom hem. Meddelanden på Facebook angående om alla mina vänner i Sthlm var okej? Förstod inte vad som hade hänt först men när jag ganska snabbt fick reda på de var de som att allt bara blev grått. Kollade nyheterna i 3 timmar och fick kontakt med att alla jag känner som tacka gudarna var okej. 

Finner inga ord för vad som hände i Sthlm i fredags och att inte vara i sitt land en dag som denna kändes faktiskt jobbigt. Många fina texter och bilder spred sig snabbt och inte många minuter den här helgen gick åt till att inte tänka på händelsen. 
Tavin kom hem från sitt jobb och vi försökte förstå vad som hade hänt. Vi bestämde oss sen för att gå ut iaf, fast de kändes lite fel. Jag, Tavin och Romany gick sen tillsammans med några andra svenska tjejer till W och sen vidare till Shoko. Vilket är två klubbar här. Hade riktigt roligt och dansade massor. Men vi tog såklart också en minut till alla drabbade och för Sverige.
Trött på lördagen träffade jag några av mina klasskompisar en sväng på några öl och gick hem medan dom gick vidare. Tänkte att jag kanske skulle stanna hemma men bestämde mig sen att gå ut igen med Tavin och Hanar. Nu börjar de bli varmare och man blir piggare och gladare på livet så man får på något sätt lite mer energi. Tog de ganska lugnt och blev inte alls lika trött på samma sätt idag så de va ju skönt. 
Jag och Tavin åkte ner till stranden för första strand hänget men det slutade med att vi fick flytta oss till en park för det blåste alldeles för mycket vid havet. Men några knasiga människor badade till och med. Så vi fick några timmars sol och nu ska jag snart sova och ladda om för en ny vecka. På onsdag kommer Jennifer och jag har lite påsk ledigt med fredagen och måndagen ledigt. Skönt! Ja de va en liten uppdatering från helgen hoppas ni också haft de braaa! Godnatt! 


Walk in the park

Tavin och jag hjälpte Hanar igår med sin filmning till skolan och fick va film modeller. Jag blev också tvingad att bli intervjuad på engelska om miljön, de gick ju sådär haha! Men de va kul! 

Den här veckan har vi kunnat tränga ihop oss på vår lilla "balkong" och suttit i solen. Så skönt verkligen! Annars har jag tränat, varit i skolan även om jag gärna hade tagit en dag ledigt för jag varit alldeles för trött och försökt vila lite efter projektet. Nästa vecka har vi ledigt fredag och måndagen efter. De är dom enda dagarna plus första maj som jag just nu vet vi har ledigt på på 7 månader!! De är ju stört. Inte konstigt man blir helt slut. Kommer behöva ha en månads ledigt i augusti för att återställa mig. Gärna spa också, ska skrubba hela kroppen från Spanien. 
På tala om de, på gymmet använder alla flip flopps och då tänker man ju att ja de är väl för att man inte ska smitta äckliga fötter tillvarandra...right? Men så har dom en våg man kan ställa sig på för att se sin vikt och alla som ställer sig där tar av sig flip floppsarna? Är inte de lite konstigt? Ja de tycker jag iaf, står inte någonstans utan mina flopps. Inte sitter jag heller på bänkarna utan någonting emellan min hud och bänk, men de är en annan historia. 


Känslan när de är över

Vaknade upp idag och ville absolut inte till skolan. Idag hade vi vår fotografering om projektet avantgarde som jag kände från början bara blä om. Vet inte varför. Men gjorde ändå moodboarden som jag ändå tyckte blev ganska bra. Men sen var de fotograferingen och jag var tvungen att hitta en modell, igen. Vilket inte är helt lätt i en storstad där man inte känner massa modeller? Hittade tillslut en och några dagar innan skriver hon att hon är sjuk och inte kan va med. Fick panik och skrev runt till allt och alla i helgen. Tillslut ställde vår nya rumskompis upp och hon räddade mig såå mycket.

Men då hade jag redan köpt löshår som blev i fel färg och jag hade knappt tränat något smink. Som sagt vet jag inte varför, men var bara helt otaggad på allt om de. Men jag tänkte whatever de får gå som de går och kollade kvällen innnan på några youtube videos om smink. Håret tänkte jag kanske kan bli coolt ändå.

Gick upp tog mitt pick och pack, väckte Tavin som hon heter och traskade iväg. Juste, hade heller inte bestämt några kläder så slänge bara med mig lite. Haha ja ni hör ju, hur skulle de här gå. Började klä in hornen i hår som jag tänkt, kollade lite kläder och började sminka henne. Allt rullade på såå förvånansvärt bra och jag är hur glad som helst över mig själv över resultatet!! Som jag aldrig trodde skulle sluta som det gjorde, blev nästa exakt som jag hade tänkt! Vilket jag ibland blir väldigt nervös över för jag vet in i minsta detalj hur jag vill ha det och går inte de så blir jag förstörd. Perfektionist kallar dom mig också. Ja de kanske stämmer och det är sjukt jobbigt men när det också blir bra så mår man bättre än någonsin.

Så en lättnad har släppt från mina axlar idag att det här är över och att jag själv är riktigt stolt. Vet dock att imorgon kommer de va borta igen, vet inte varför jag inte tror jag är bra i något alla ger mig komplimanger för hela tiden? Men jag njuter för ikväll.

Och super thaaaanks till min roomie!! Guldvärd!


(Tyvärr får jag inte visa några bilder än, ni får vänta till senare...)


När mamma va här

Lite bilder från när mamma var här, supermys! Vi var överallt och åt massa gott som ni kan se på bilderna. Skriver inte så mycket mer, kolla bilderna :)


RSS 2.0