Glass

Igår köpte jag (tror jag) årets första glass. Den nya Pink Raspberry som var jättegod och såklart rosa. Absolut en favorit i sommar. Måste testas!
 

Nya jackor

Beställde hem två jackor från Nelly förra veckan. Satt som ett smäck och roligt med lite annat än svart som alla mina jackor är för tillfället. Beställde också hem två till plagg men dom blir det nog retur på, var för stort fast jag hade tagit S. Ibland är storlekarna så konstiga. Men det får bli något annat för dom pengarna :-)

 

Svar på kommentar


Angående de suddiga runt bilderna så  laddade jag ner appen squaready, sen kanske de finns andra och bättre appar, det vet jag inte. Laddade ner den här för bara ett par dagar sedan och har inte använt den så mycket :-) 
 

Dokumentärer i lurarna


Har tyvärr inte så mycket att göra på jobbet nu dom sista dagarna så har suttit och lyssnat på dokumentärer. En om 11 september och en om flodvågskatastrofen. Men sen så fanns det inte så många fler. Har ni några bra appar så skriv dom till mig! Tider går så mycket fortare när man har något att sitta och lyssna på. Torsdagen är min sista dag på jobbet, sen drar jag mig hemåt efter två månader i Norrköping. Nya vänner och erfarenheter tar jag med mig! 
 

Sprungit i skogen



Jobbade 10-16 idag, var lite kallt att stå ute men tycker det är roligt att gå omkring och mingla med människorna som kommer. Efter jobbet så väntade jag in Madde och så gick vi till skogen som bara låg en kvart hemifrån. Sprang och gick raskt 5 km! För att vara mig som hatar att springa så gick det bra faktiskt! Dock kände jag av mina benhinnor igen så det blir fram med specialsulorna när jag kommer hem. Men det var roligt och ska ta mig ut dit mer i veckan. Madde sprang hela vägen och va riktigt duktig! Nu har jag ätit lite yoghurtkvarg med stekta äpplen i kanel och ett ägg. Mums! Snart blir de sova och så jobba imorgon igen :-)
 

En helg med jobb


Nu är det freeedag! Men jag ska jobba hela helgen så blir lugnt. Är faktiskt taggad på att få göra något annat nu än att sitta inne bara. Kanske inte roligaste jobbet men det blir vad man gör de till. Ska stå på macken och dels försöka sälja volvokort samt lämna lite vårfröer och hjälpa kunderna med det dom behöver. Seeeervice på macken helt enkelt. Men först ska jag mötte upp Madde nere på stan och se om vi ska äta lite fredagsmat och mysa. Ha en trevlig helg!


Middagen på Statt


När vi firade Linnéa i helgen som fyllde 20 i måndags så var vi på Statt och åt. Aldrig ens sett det som en resturang men det var ju as mysigt! Åt buffé och drack rosé. Riktigt bra kväll med bästa gänget!
 

Så fint

 

Mums



Måste verkligen köpa hem den översta någon helg! Hur gott är det inte med nöt kräm!? Såg den på Ica igår när jag handla men kunde faktiskt motstå. Sen finns det kvargen under som jag smakat och som också är väldigt god, lite nyttigare kanske :-) 
 

Onsdag


Har nu bestämt mig för ett beslut som jag hade lite damp om innan haha. Jag kommer flytta tillbaka till Vingåker över sommaren. Så för de bli! Vill vara ute i solen och röra på mig. Inte sitta och pendla för att sitta inne hela dagarna. Det kanske är ett dåligt beslut i längden men vad som känns bäst för stunden. Har planer på plugg nu också så ska satsa på det snarast jag hittar något bra! Så jag kan få hålla på med något jag brinner för. Slutar här nästa vecka och gör för tillfället ingenting. Sitter bara. Får nästan ont i huvudet istället för att jag sitter med mobilen och vid datan. Kan ingen ge mig något att göra? Missar det fina vårvädret gör jag också... Men blir ingen vila för ska på inskolning direkt sen när jag kommer hem. De ee najs! 


Avokado, skinka & keso



Mums
 

Date


I lördags mötte jag upp fina Klara på stan. Vi strosade omkring lite och fikade på sköna gertruds. Deras bakgård var så mysig och det var helt vindstilla där så kunde sitta i bara tröja, våren är här!
 

Decisions

Tänkt så mycket att mitt huvud håller på att explodera. Val i livet är något jag hatar och alltid har gjort. Är så dålig på det. Måste nu välja hur min närmaste framtid ska se ut. Jobba kvar i Norrköping eller åka tillbaka hem och "börja om", igen. Det är så svårt! Mitt hjärta säger verkligen att jag ska åka hem men jag vet också hur viktigt det skulle vara med den här chansen och att det kanske tar lång tid innan den kommer igen. Känns verkligen som någon sliter i ena armen och någon i den andra. Tycker verkligen om Norrköping och skulle verkligen kunna tänka mig bo här. Men vet inte om det är just nu utan senare. Känner fortfarande att jag behöver min famlj och mina vänner så mycket! Speciellt nu när sommaren också närmar sig, vill inte sitta inne en hel sommar till som jag gjorde förra. Det går ju att pendla men orkar man det redan nu bara för att jobba? Är ju fortfarande bara 19 år och har många år framför mig. Det kan ju inte rasa redan nu bara för att jag inte tar det här jobbet. Nej det kan det inte.... Önskar jag hade någon som tog mina beslut åt mig och jag bara var tvungen att leva med det. Haha nej kanske inte, men nästan.
Hatar det verkligen! 
 

Frukost


Frukosten idag bestod av: yoghurtkvarg med smak av vanilj, äpplen och kanel. Supergott! 
 

Dubai



 


Har en kille på jobbet som kommer från Dubai. Han har berättat och visat mig lite bilder därifrån och de är så fint. Sa de att "men Dubai har man ju inte råd att åka till, de är väl jätte dyrt där?" De är vad jag har hört iaf!? Men tydligen så är det inte så farligt. Han säger att vill du leva lyxigt så har dom de dyraste där men dom har också de normala och man kan åka dit på inte alls en så dyr semester. Coolt! Dit vill jag åka. Han berättade lite om The Palm som man kan se på dom två nedersta bilderna ovan. De är speciell sand och stenar man lagt i havet och byggt land samt hotellet längst ner på bilden. Så himla sjukt! Husen där får man bestämma hur man vill ha så bygger dom, samt har man sin egna strand. De skulle ju va nått!
 

Två från idag



Lunchrast i solen och hälsofreak efter jobbet, lika med en bra dag. Imorgon är det freedag! 

Friskis kortet slut


Mitt friskis kort tog slut i helgen så har inte kunnat träna där i veckan. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska köpa nytt eller vänta lite till... Framtida planer är inte riktigt bestämda än, vilket gör mig lite smått stressad hela tiden. Men det är bara att försöka ta dagarna som dom kommer ändå och inte tänka allt för mycket. Har idag ialla fall sprungit då imorse och så körde jag lite övningar här hemma efter jobbet genom youtube. Det var ju assmart och bättre än ingenting kände jag! Blev svettig och känner lite i ben och rumpa. Tummen upp! Kan känna att jag ångrar lite idag att jag slängde bort all min träning jag kämpat för på studenten som kom och sen sommar/höst. Men det är ingenting jag kan göra åt nu, de är bara att försöka börja om och komma på rätt bana igen. Har ialla fall kommit igång nu och hoppas bara allt blir lite klarare med snaraste framtid.

 

Springa innan klockan sju


Idag ställde jag och Madde klockan på 05.55 för att kvart över vara på väg ut till skogen och springa. Jag har aldrig direkt gillat att springa, kan bero på att jag är sämst på't, men de är ju samtidigt skönt! Så sprang lite, gick lite och körde lite spurt på slutet. Vi var ute i cirkus en halvtimma kanske, bättre än ingenting! Hann duscha och fixa mig också innan vi kvart i åtta nu åkte till jobbet. Har suttit själv i två dagar med en telefon som ringer hela tiden men idag är Madde här igen och hjälper till. Inte lätt när alla i sista sekunden kommer på att dom vill byta till sommardäck och alla våra tider är fullbokade. Så kan de va! 


I fredags

    
Som ni kanske sett på snapchat så får vi alltid fredagsfika på jobbet. I fredags fick vi t.ex denna bakelse ovan som var fantastiskt go! Som tur var hade jag tagit med mig sallad till lunchen, mätt blir man på allt gott. Kände att det var enklast med en sallad då jag skulle åka in till stan direkt efter jobbet och behövde då inte ta med mig någon matlåda. För annars är jag väldigt duktig om jag får säga det själv med att ta med matlåda till jobbet. Förutom att alla tjatar att man har samma mat i några dagar. Men det är ju lättast! Man köper det man vill äta på söndagen och sen gör några matlådor, så har man det klart! Jag lider ialla fall inte av det. Än. Från att aldrig någonsin haft matlådor till att nu lagat det i snart två månader så tycker jag det är bra gjort ialla fall. På helgerna blir det dock andra bullar, eller ja mat. 
 

Mums


Stekt äpple och banan med massor med kanel och så en klick med vaniljglass. MUMS! Smakar som äppelpaj. Det gjorde jag till mig och mamma igår som lite mellis. 

Tjugo år

Idag fyller min bästa sambo 20 år! Vi har nu levt med varandra över en månad och har lyckats riktigt bra. Kunde inte önskat mig en bättre första sambo. Vi spenderar annars varje dag tillsammans med tyvärr inte den här, så typiskt! Men önskar dig ett stort grattis och att din dag varit bättre än bäst. Puss på dig Madde! 


Pulled pork


Pulled pork, potatisgratäng och sallad lagade mamma och jag igår. Det var såå gott! Kollade lite på lets dance som jag inte följt så mycket, kollar knappt tv i veckorna, men går att kolla ändå. Skulle också vilja va med och dansa. Kul ju! Måste bara bli lite känd först antar jag. Vid tio började ögonen vilja gå till sängs, vet inte riktigt när vi somna men gött sov jag. 


Fredag


Idag är det freeedag! Egentligen skulle jag på personalfest här på jobbet men ändrade planerna och kommer istället efter jobbet ta tåget in till kholm. Behöver vara med mamma, ta hand om henne, vila och bara få va. Överraskade henne med en bokning på hudvårdsguiden redan innan jag rullar in med tåget. Gör vad som helst för att världens bästa mamma ska må bra. Vi kommer ha så mysigt i helgen! 


Britney Spears


Fick min Britney Spears parfym av pappa i helgen. Vet inte hur länge jag använt den, tycker den luktar så gott! 


Step, station och intensiv pass

 
Tänkte berätta att i måndags körde jag step. Det är så roligt! Gillar koreografi och eftersom att jag just nu inte dansar någonstans eller går i gymnastik så får jag ändå lite av det. Igår körde jag ett grupp-station pass vilket är helt okej! Dock hade jag inte så mycket energi så gick lite sämre. Men idag har jag med mig frukt och digestive för tänker inte ha slut på energi. Ska nämligen köra ett grupp-intensiv igen och de va tufft men samtidigt väldigt roligt så måste köra igen! Det får bli sista träningen innan jag tar helg. Wiiie


Påskafton


I lördags firade vi lite påsk hemma hos pappa med släkt och god mat. Åt tills jag nästan sprack, vilket jag är bra på nu för tiden. Förstår inte, måste börja äta långsammare och inte slänga i mig maten. Som att jag aldrig sett mat förut haha. Kanske är för att man lever på matlådor och blir överlycklig när de finns något annat man själv inte lagat. Kan va så. När gästerna hade gått lite senare åkte jag en snabbis till Marieberg och tog en shoppingrunda på 60 minuter. Sen hem, packa om och in till stan. Inte en minut har jag vilat på min långhelg känns de som, men vill ju hinna göra allt jag inte hinner när jag jobbar. När ska man då ha tid för att vila? 


Nya fina naglar

Gjorde om mina naglar hos Emmah i söndags, hon är så duktig!
 

Påskägg

I torsdags fick jag och madde i uppdrag att köpa påskägg till jobbet. Det blev en heel del som ni kan se. Gick på över tusenlappen och jag trodde jag skulle spricka när dagen var slut. Dom ställdes nämligen ut lite här och där på jobbet, såklart en framför maddes och min näsa så ja vi åt, och åt. Blir nästan äcklad när jag ser bilden nu för vet hur mätt jag satt där på jobbet. Bloggen har också fått vila lite över långhelgen, ska försöka ta igen lite dagarna framöver. Men nu ska jag äta, kolla film och sova för har inte varit på topphumör idag. Så hoppas det försvinner när jag får sova lite.
 

RSS 2.0