Läskigt ju

Klicka in här
 

Min plånbok

Så himla skönt att min plånbok är tillbaka! Det konstiga är bara hur jag tappade den i norrköping och att den blev inlämnad i örebro?? Skulle haft en kamera eller något på den så jag kunde få se vad den har varit med om. Menmen nu är den iallafall hos mig igen, med allt fortfarande i. Så nu har jag två plånböcker, dock har jag inte planerat på att tappa bort den igen. Jobbigaste på länge, nästan som att tappa mobilen i marken. 
 

Fest helgen lång

Bästa lillebror
På onsdagen tog jag tåget till ktown. Vi åkte direkt upp till lövåsen för att köpa in massor till fredagen. Vi började redan fira på torsdagen med joan's och några alkoholhaltiga drycker. När klockan slog tolv på natten satt vi i poolen och sjön för min lilla pappa som fyllde 40 år! På fredagen drog de riktiga kalaset igång klockan 9 på morgonen med champange, jordgubbar och jordgubbstårta. "Man fyller bara 40 år en gång i livet" -pappa. Sen var det bara att vila lite, äta och fixa sig för vid halv sex skulle gästerna börja rulla in i lokalen. Kvällen var riktigt lyckad FÖRUTOM att min mobil föll i marken och krascha. (Var utan den hela helgen, den ni) Men igår då jag skulle åka tillbaka till Borås kom vi på att jag hade mobilbiljett....mhmm smart. Men så bra pappa som jag har fixade han så vi kunde åka in till stan och fixa den. Så skönt!
När jag inte firat pappa har jag varit med vännerna. Bland annat överraskade vi Elin med fest i lördags för att hon fyller idag GRATTIS. Saknar alla redan :( Skönt att komma hem till mammsen men annars har jag för tillfället inte så mycket att göra här nere i Borås. Vet inte vad jag vill men samtidigt helt sönderstressad över allt jag vill göra haha. Vi får väl se vad som händer :)
 

Food

Vet inte hur mycket jag har ätit ute på senaste tiden. Först studenttiderna och alla bakisdagar, sen flytt vilket innebar att köket var nerpackat och de blev köpmat. Och nuuu, så många resturanger och mysiga ställen att äta ute på så har tappat räkningen. Men jag klagar inte! Några promenader på det så kan de ju inte skada så mycket, eller? Aja man lever bara en gång. Mat finns alltid där för en <3
 

Fint

 

Viskan

Det är så fint att ha vatten som rinner centrum. Brevid till vänster ser ni också stadsparken som är ganska så stor. Där sitter folk på filtar om dagarna och det ser så mysigt ut. Finns också en jättestor lekplats för barn och äventyrsgolf som jag och mamma spela i fredags. Dock skulle inte jag kalla det äventyrsgolf utan mer vanlig minigolf. Måste ju tillägga också att jag vann! Men tillbaka till ån, viskan som den heter. Jag skulle nämligen åka ner på ett möte och tänkte att jag skulle gå lite i affärer innan. Så tog bussen ner och så är allt stängt. Inte visste väl jag att det öppnar tio. Så de va då jag gick ner och satte mig vid vattnet. Satt där i en timma och bara gjorde ingenting. Ganska skönt! Dock blev jag lite äcklad när jag tänkte på att dom under SM veckan tävlade i vattnet. Både simning och någon annan sport som jag inte vet vad de var. Typ fotboll fast i vattnet? 
 

SM i truppgymnastik

Hur glad tror ni inte jag blev när jag fick reda på att det skulle hållas SM i truppgymnastik här i borås. Mamma och jag köpte direkt biljetter och har tilbringat helgen i boråshallen. Det har nämligen varit SM vecka här i borås så det har varit fullt ös med alla möjliga sporter men att dom skulle ha gymnastik trodde jag inte. Var hur roligt som helst och dom var så duktiga. Man har ju nästan lust att flytta upp typ till Stockholm bara för att få börja träna lite i ett stockholmslag. Hur ska jag klara mig utan gymnastiken tro.....
 

Internet

Tog någon vecka men nu har vi äntligen internet i vårt hem. Har ju de på mobilen annars men just i vår lägenhet hade jag en plupp på teckningen så tog ju år... Men nu kan jag äntligen skriva cv, börja söka jobb och jaa kolla serier medans jag väntar på svar haha :)
 

RSS 2.0