Hair


Sofia fick en frisyr den här helgen med!


Igår var de party




Fika och mat



I fredags blev de lyx med fika direkt när jag kom hem från jobbet och Joans på kvällen. Åkte med Emma ut till Vingåker för att träffa Cecilia. Sen mötte vi upp Emma igen och Cecilias vänner på Joans. Drack och åt gott! Undra hur många gånger man ätit på joans egetligen? För många gånger, har dock aldrig testat deras pizzor äter alltid spett. Kanske dags snart.


I vardagsrummet


Nu börjar allt bli klart hemma i vardagsrummet. Det tar sin lilla tid att måla. Men jag tycker det är roligt så håller gärna på. Skulle vilja ha nya knoppar bara, men har inte hittat några bra, kanske får måla dom också sålänge. Ramen ni ser är ett gammalt fönster som också nu är målat ett lager. Bilder kommer när det är klart!


Kort hår


Efter att ha klippt bort mitt långa hår i september så kändes de knappt när jag nu klippte bort cirka en decimeter. Det är bara hår och man borde passa på så länge det växer! Eller? Kan sakna att ha långa lockar och en lång hästsvans men kanske sparar ut igen, vet inte än


Helgen






Några bilder från helgen när jag och mamma bland annat var i Norrköping för att gå på Melodifestivalen. Först gick vi lite på stan och fikade innan vi åkte mot Himmelstalund. Det var roligt och mysigt att hitta på något även fast det kanske inte är bästa programmet. På söndagen var jag hemma hos mamma men hann också med att äta på Rhodos med pappa. En ganska lugn och mysig helg tycker jag! Nu är det sportlovs vecka och kanske lite mindre barn på förskolan, skulle också vilja va lite ledig :-)


Biblioteket




Idag är det fredag och vi har varit på biblioteket med några kompisar på förskolan. Det var jätteroligt! Snart tar jag helg och ska åka till Vingåker en sväng. Trevligt sällskap, vin och mat väntas!


Teckenstöd


Följer det här kontot på instagram, så bra nu när jag använder mycket teckenstöd med Bosse. Kommer upp ett ord då och då i flödet, börjar kunna en hel del nu :-) 


Så fint väder


Huuur fint väder har det inte varit idag? Ville bara sätta mig i en solstol på jobbet idag och njuta av solen. Att inte alla barnen tyckte som vi fröknar? Har precis lagat och ätit lite mat, tänkte måla lite lådor och sen åka iväg för träääning. Cyklar oftast ner till träningen men när de är minusgrader så fryser växeln och har därför gått nu när de är kallt. Men ibland orkar jag inte och tar cykeln iallafall. En gång var växel fast på 1:an, väldigt jobbigt! Nu är den fast på 3:an, det funkar men backarna blir såå jobbiga! Morfar hjälpte mig också med lite luft i däcken, gör sån skillnad. Vill i alla fall gärna ha lite varmare snart!


Fläta nr. 2


Kollar någon film eller bild på instagram och vill direkt då testa, har ju själv klippt av mig håret och testar helst på någon annan. I helgen fick det bli Sofia som var försökskanin, lite sne och krokig men övning ger färdighet.


Måla


Köpte i fredags hem färg och penslar för att kunna börja måla på mina byråer. Har under helgen hunnit måla alla lådor två lager. Men tror jag måste lägga på ett till. Så roligt att måla och pyssla! Får se om jag hinner ikväll efter att jag kommit hem från avdelningsmöte med jobbet. Har bara hunnit komma hem innan jag snart ska gå tillbaka. 


Hjärtans dag


En grym helg och en del häng med den här snyggingen. Inte är det bara alla hjärtans dag idag utan även mormors födelsedag, grattis igen!


Flowers


Köpte med mig lite blommor hem efter träningen till nya vasen. Så fint! Hoppas solen skiner lite imorgon så kommer det glittra ännu finare. Nu blev kortet lite mörkt och tråkigt, men ville visa på en gång. Imorgon freeedag!


Semla och soffhäng


I tisdags hämtade Emma och Elin upp mig efter jobbet och så åkte vi till sultans. Vi köpte med oss semlor och åkte hem till Elin för mysfika. Elin var hemma och hälsade på lite eftersom att hon nu mest hänger i Örebro och pluggar. Måste åka dit när hon fått sin nya lägenhet. Igår hade jag tvättstugan och hängde mest hemma i soffan. Men idag är de torsdag och först nu ska jag snart bege mig mot friskis... Kliar i benen efter träning, men med lite power hour lär dom istället skaka efteråt!


Bollhavet





Vet inte varför men nu för andra gången så har Bosse rest sig upp vid bollhavet, så duktig verkligen, men just när jag kollar bort för 2 sekunder! Så missar ju själva uppstigningen! Sen efter ett tag sätter han sig och rester sig inte upp igen haha. Men någon dag kanske han visar mig. Bollhavet är väldigt roligt att stå vid och att sitta i och kasta bollar  :-)


Sushi


Sushi och serie kväll med Emma idag. Vi är såå mätta fortfarande fast vi åt för typ två timmar sen. Varför kan man inte äta lagom?? Imorgon är det tisdag och snart helg igen, längtar! Dock mys med Bosse som är tillbaka på förskolan, så veckan kan få gå lagom snabbt :-)


Söndagsvärd


Ikväll jobbar jag med Amanda på Friskis, vi får snart åka heeem. Frågan är om man ska äta den där pizzan i frysen eller inte. Imorgon dags för en ny vecka och inget sånt på vardagarna. Bosse är frisk nu så han kommer till förskolan imorgon, kuuul!


Flätor



Flätor jag gjorde på Emma igår

Vas


Vasen jag skulle visa från möbelmagasinet. Den stod och glittra nu när solen sken på den så kom på att jag skulle ju lägga upp den här. Det fattas bara lite blommor i den...


4 februari


Så idag tog jag ledigt från jobbet för att minnas min fina väns pappa. En mycket fin begravning och mycket känslor. Livet är väldigt orättvist, så svårt att förstå sig på. Hur fort det ibland kan gå. Jag förstår fortfarande inte riktigt... Varför händer saker som inte har någon mening. Eller så har det väl de antar jag? Ja, de är svårt. Vila i frid nu ❤️


Serie


Kollade klart på serien New Girl som var/ är rolig. Har man ju sett på tv då och då. Så letade vidare efter någon annan och hittade The Carrie Diaries. Carrie Bradshaw i serien ska föreställa Carrie från Sex and the city fast i hennes tonår. Den är faktiskt riktigt bra! Älskar hennes hår och hennes snygga pojkvän. Dock finns bara 2 säsonger. Hoppas det kommer fler!


Ny kompis på avdelningen


Vi har fått in en sköldpadda på vår avdelning på förskolan som tidigare varit på en annan avdelning. Den är så intressant och rolig tycker barnen! Den får fina teckningar målade på sitt fönster samt lite pennor ifall hen själv vill testa! Sköldpaddan heter Ellis :-D


Me, Myself & I


I helgen hängde jag mest i Vingåker. Men på lördagen åkte jag in en sväng till stan för att gå i några secondhand butiker, dock hittade jag ingenting. Var inte riktigt på humör heller så strosade lite bara. Men fick träffa mormor, morfar och mamma en sväng innan jag senare åkte tillbaka till Vingåker. Åt middag, spelade lite kort gick upp till lokalen och spelade lite air-hockey innan jag igen tog mig in till stan. Blev lite sent men fick sen skjuts tillbaka till Vingåker så de va skönt. Även fast jag var i mitt egna hus här i stan haha. Jobbade lite på Friskis igår och var idag där och tränade. Och imorgon, HIT. 


Många sjuka nu


Idag är lilla Bosse hemma och är sjuk. Första gången för den här terminen, han har klarat sig länge ändå :-) I höstas var han hemma nästan varannan vecka. Så typiskt bara för idag börjar mamma Åsa sitt nya jobb. Hoppas det går bra och Bosse kryar på sig. Går mycket magsjuka nu så jag håller alla mina tummar att inte jag och Bosse blir smittade! Vet inte om jag skulle klara det. Inte haft magsjuka sen jag var liten, kommer knappt ihåg. Men vet att jag absolut inte vill ha det i alla fall. 


RSS 2.0