Söndagen

    
Två från i söndags när jag låg hemma i soffan. Blir helt slut på söndagar när jag vet att helgen är slut and it's back too work. Så då blir det soffhäng. Tog mig upp en sväng och slängde ihop lite mat med råris och qourn så jag också fick två matlådor till veckan. Qourn är riktigt gott faktiskt! Trodde de va kyckling först haha! Vilket det inte är. Men kanke var lika bra att jag inte riktigt visste var det va innan jag smaka. I ALLA FALL. På torsdag åker jag hem till vingåker. Har varit borta i en månad nu, shit. Tiden går fort, jag kan inte sluta längta efter att få sova i min säng. ÅÅåååhh va skönt! Men först, tre arbetsdagar och lite annat trevligt inplanerat. 
 

Frozen yoghurt

    
Vet inte hur många som blivit förvånade när jag sagt att jag aldrig smakat frozen yoghurt. Det har lixom aldrig blivit av. Men nu är det gjort! Jag och mamma gjorde oss varsin och vilade lite från shoppingen. Tog melon och choklad som smak på yoghurten och det satt inte helt fel! MUMS. Efter att vi gått på stan i ett par timmar så överraskade jag mamma med bio. Hon blev så glad så! I nöd och lust gick vi på. Den var helt okej, lite överdriven kanske. Typiskt senska filmer, inte ett så stort fan... Men det var mysigt att bara gå på lite bio. 
 

Mysig helg

Maten jag och mamma åt igår på pappa grappa. Så gott! Vi gick på stan och shoppa lite samt gick på bio. Åt också för första gången frozen yoghurt. Men skriver lite mer om det under veckan för nu ska jag stänga ner datorn igen och bara slappa i soffan. 
 

Rosa

 
Jaa de flesta av mina träningskläder är rosa...vattenflaskan med. But I likee it. Idag ligger kläderna och flaskan hemma för att det är freeedag. Vila och ladda om är det som gäller nuu. Imorgon kommer mamma och hälsar på i stora staden. Kuligt kommer det bli! 
 

Älskar känslan

    
Idag bjöd Madde mig på middag för att hon förlorade en tävling vi hade på jobbet. Vi åkte till hälsofreak där jag definitivt kommer äta igen. Det var hur gott som helst! En bra middag då jag idag gav mig på att köra ett intensiv pass på friskis. Tvingade mig verkligen för jag vet hur roligt det är men tvivlade med tanke på att jag inte riktigt kommit ikapp med min styrka än. Det var hur jobbigt som helst men jag ångrar det inte och kommer snarast köra det igen. Hur roligt som helst och jag älskar känslan av när man verkligen inte klarar mer men bara kör och är helt slut efter. Kan ju erkänna att jag är väldigt envis och ger mig inte förrän jag inte kan stå. Både bra och mindre bra kanske haha :)
 

Pizzaaa

Tänkte bara lägga upp en pizza bild här från i söndags så ni inte tror jag blivit helt träningsgalen. Äter pizza och lite annat gott i mellanåt också. Jag kan inte låta bli helt, då skulle jag inte må bra.
 

Mums

    
Gud vad fort den här veckan går. Har tränat alla dagar nu och det är riktig roligt! Går till träningen direkt efter jobbet och sen tar jag ett pass som går vid sex tiden. Tränar cirkus en timma sen hem för att äta bananpannkakor. Kan ju också tillägga att jag går 30 min till och hem från jobbet varje dag. Trodde jag skulle dö första dagen Madde släpa med mig, men nu går det riktigt fort och det är faktiskt riktigt skönt. Vardagsmotion yey. Är dock förvånad att jag inte har så värst mycket träningsvärk efter träningen nu, lite i rumpan bara, men det kommer väl. Älskar träningsvärk <3
 

Ny vecka, nya tag

    
    
Lagade mina första matlådor som innehöll qourn, råris och sen lite ärtor och broccoli i söndags. Det blev faktiskt helt okej för att vara första gången. Lite mer smak nästa gång så blir det super! Tycker det är roligt att laga mat sen att jag kanske inte är världens bästa är ju en annan sak. Det kommer. Var riktigt skönt med helg och nu är det snart redan onsdag vilket betyder närmare helg igen. Det kan bli ganska så långtråkigt att sitta still på jobbet och inte få röra sig så mycket, men dagarna går ganska fort ändå. Det gäller bara att försöka ha humöret på topp eller nära intill i alla fall :-) Nu är det sovdags som snart gäller, godnatt!
 

Saknar Margareta

    
 

Tacos, vin & bra sällskap


Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på tacos. Det är alltid lika gott! Hur många dagar i veckan man än äter de haha. Igår blev jag bjuden på det hemma hos Tanja i Norrköping, vi hade också sällskap av Therese som kom förbi en sväng från stan. Trevligt och gott! Blev också en sleepover vilket betydde att jag somna lite senare än vad jag egentligen orka men tänkte "bra då kanske jag sover lite längre". Nej ändå vaknade jag nu vid halv sju. Alltså give me a break. Kan man inte få sova lite längre nu när de är helg?? Ajaa kommer väl slockna tidigt ikväll istället, dock måste jag ligga och vänta till resten i huset vaknar. Får väl tänka ut en plan hur jag fint kan få dom att vakna till lite ;)


Sovmorgon var det ja...

    
Somna som en stock gjorde jag någon gång strax efter nio men somvorgon vet jag inte riktigt om jag fick. Vaknade till några gånger och när jag väl bestämmer mig för att kolla på klockan är den 06.05 EXAKT. Precis som min klocka alltid står på när jag ska upp till jobbet. Men jag kunde ju i alla fall ligga kvar idag och gick upp strax efter sju. Inte riktigt vad jag kallar sovmorgon men bara tanken av att inte behöva gå och jobba gjorde det lättare att gå upp. Så har kollat på film och fixat lite... Ska snart äta lite och sen ska jag väl ut något i snön. EEeh? Hoppas den försvinner snabbt annars blir inte kunderna glada som ska byta till sommardäck på måndag.
 
 

ÄNTLIGEN

Som jag har räknat ner dagarna och timmarna. Nu är det äntligen fredag och jag sitter hemma och ska bara njuta. Vet inte om jag någonsin önskat så mycket som denna vecka att det ska bli helg. Skulle gå förbi affären påväg hem från jobbet och köpa min favorit pizza man värmer i ugnen, men nej. Den fanns såklart inte! Så fick bli lite fiskgratäng istället och en fet godispåse, som jag kommer orka typ 3 bitar av haha! Men det är ju en dag i morgon också. Madde åkte in till stan för att fira sin mamma ikväll så jag är själv hemma. Så nu ska jag snart ta ut fisken ur ugnen och gosa ner mig i soffan med något att kolla på. Sen ska jag sova som en kung :-)
 

På vårt kontor



Här sitter jag och Madde på jobbet. Hade vi inte tränat på olika ställen hade vi varit på varandra 24/7, men tycker de går bra än så länge. Vi är så duktiga så! Det blir mycket post-it lappar och anteckningar för att komma ihåg alla regnr. som ni kan se. Lite skillnad från dagis där man lekte hela dagarna. Men de är bra träning för min hjärna, den behöver lära sig att komma ihåg. Annars så är de mest sleep-work-work out-eat-repeat. Blev dock helt slutkörd i tisdags efter allt nytt jag tagit in så igår gick jag hem efter jobbet och bara slappa lite. Det behövdes! Idag mår jag bättre och ska gå på ett core pass efter jobbet!


They can say whatever, I'ma do whatever

    
 

Norrköping

 

Klara 21 år

 
 
 
Bilder lånade från Linnéa
I lördags var jag hos Klara där vi åt gott och drack massa bubbel. Jätte trevligt hade vi! Hon hade piffat till allt så fint verkligen. Bästa Emma skjutsade oss sen till harrys, men som många gånger om önskar jag dagen efter att jag åkt hem istället. Men va fasiken, man lever bara en gång. Somnade som en stock halv nio igår haha. 
 

Nya naglar

 

Bananpannkaka


Körde ett core pass igår efter jobbet och så åt jag maddes berömda bananpannkakor när vi båda kom hem. Mums! Och juste, har också testat dricka havremjölk, vet inte hur jag ska förklara smaken men jag tyckte det var gott iaf :-) Älska mjölk. 
Idag har jag beställt kött, trekanter och kantarellsås hos mamma som jag ska åka och mysa med ikväll. Är de fredag så är det. Men först, jobb till klockan 5. Hadee


Belvita & yoghurt kvarg



På morgonen vid 7 tiden äter jag antingen havregryns gröt eller den nya yoghurten med kvarg. Har testat den med hallon som är riktigt god! Sen vid frukosten på jobbet cirka 9 tar jag med belvita kex med smak av bär och yoghurt. Som också är riktigt goda! Om dom funkar är en annan femma, men jag är iaf inte hungrig dom närmaste timmarna efter. Brukar ta ett vid fikat på eftermiddagen också tillsammans med någon frukt. Får se idag när jag ska träna också ifall jag behöver ha med mig något mer eller det räcker :-) vill inte svimma det första jag gör och skämma ut mig.... 


Guess what

 
Har skaffat kort på friskis & svettis här i Norrköping nu! Så j*vla taggad så det finns inte. Äntligen få träna! Köpte mig själv en ny tröja också som jag kan ha till och från träningen. Så nu vill jag bara det ska bli imorgon efter jobbet så jag kan gå och träna :-D
 

At work

    
Inte helt fel med en massa snygga bilar på jobbet, blir dock depremerad att jag inte har någon själv.... Det kommer senare när jag är rik. 
 

Bye and hello

    
Saknar redan min säng. Från 180 till 90 kanske så känner man faktiskt stor skillnad. Meen vad jag kommer uppskatta den sen när jag är hemma och hälsar på! På nedre bilden ser ni också i vår etta där jag trängde in nästan alla saker i hörnet haha. Tur jag och madde jobbar hela dagarna så man inte blir allt för instängd, de testade jag på i somras och vill inte göra om. Sitta i en etta en hel dag och inte göra någonting. Usch säger jag bara. Men så är det absolut inte nu. Har kommit igång på jobbet och det går fint fint. Nu ska jag strax lägga mig under täcket och sova. Sen upp igen vid sex, godnatt :-)
 

Emma Bjurling 20 år

 
 
 
 
Igår blev vi bjudna hem till Emma på kalas! Hon fyllde ju nämligen 20 i fredags och hon gjorde bästa beslutet med att ha sleepover. Vi åt hemmagjord pizza, sushi och sen kollade vi på melodifestivalen. Så mysigt! Maggan var med på lite tjejmys ett tag också innan jag skjutsa hem henne och åkte tillbaka. Jag vaknade dock jätte tidigt idag och kunde inte ligga still så drog hem och packade klart de sista innan mamma skulle komma och hämta upp mig för att åka vidare till Norrköping :-)
 

Ett glas

    
I fredags gick jag och mamma till Riva och tog ett glas vin tillsammans. Första gången sen jag fyllde 18 så vi kände att det var dags nu. Det var så mysigt! När vi sen kom hem la vi oss i soffan och jag somna som en stock innan tio haha. 
 

Så gulligt

 
Fick en hejdå present idag när jag skulle gå hem från jobbet. Så gulligt av dom! Det är som en liten tavla man kan hänga upp där det står 'amour' som betyder kärlek på franska va? och så ett litet kort där dom tackar för den här tiden. Ville nästan inte gå hem då... Men jag lovade att jag skulle komma och hälsa på! 
 

Sista dagarna

    
Sista dagarna på jobbet känns faktiskt lite jobbigt. Dom vill verkligen inte att jag ska sluta och skulle idag lämna tillbaka nycklarna då en fröken svarade med "vad är det här för larv, du ska ingenstans". Haha men dom förstår också att jag vill testa på mer än bara Vingåker. Kommer faktiskt sakna alla mycket! 
Idag har det varit soligt och jag hoppas det fortsätter så. Är förhoppningsvis ledig på fredag så jag kan börja packa vilket är det värsta som finns. Ska kanske följa med pappa till tatueringsstudion också senare på kvällen. Är så sugen på en men vet verkligen inte vad jag skulle vilja märka mig med resten av mitt liv. Den här gången tänker jag planera och tänka igenom ;-) Annars så ska jag bara hänga med familj och vänner innan jag på söndag drar till Norrköping. Wiiiie
 

Norrköping

    
I fredags tog jag bilen mot Norrköping efter jobbet. Åkte till Madde och vi myste med tacos och film på fredagkvällen. Tror klockan inte ens hade slagit tio innan vi låg och sov i sängen, haha trötta flickor. På lördagen jobbade hon en sväng och sen gjorde vi iordning oss för utgång i Linköping. Har varit där två gånger nu och det är väldigt smidigt med tåg från Norrköping. Dock tycker jag än sålänge mer om Norrköping, men de kan ändras.
Nästa helg åker jag tillbaka till Norrköping igen för att stanna ett tag, har nämligen fått ett JOBB! Så himla roligt! Komma iväg och få testa på lite nya äventyr :-D
 

RSS 2.0