snapchat

        
 
kul att jag tog bort min snapchat för att göra en ny, så går det inte??? snapkidz vad fan är det? nu har jag tagit bort hela skiten och vettifan hur man får tillbaka ett konto. whatever, men så ni vet :)
 

så gulligt

har varit så irriterad idag och bara velat lägga mig på marken och gråta flera gånger så jag tror min snällaste mamma har velat pigga upp mig lite nu när jag kom hem, det lyckades hon så klart med! och så har jag också varit på c&l nu med jempa och emmsar x2 så nu mår jag bättre. äntligen lov 
 

pizza

godaste pizzan ska jag laga nu, eller ja laga, sätta på ugnen är väl de som behövs :)
 

gymnastik avslutning

igår hade vi avslutning med RT lagen och då fick jag en jätte fin blomma och presentkort på bion av alla söta tjejorna, blev jätte glad! idag har vi också avslutning med de andra två lagen jag tränar. skönt med lite lov!
 

dans

 
igår åkte jag och lovisa först till gymmet vid fem, till dud för att dansa vid halv sju, sen åkte jag tidigare för att hinna med gymnastiken som börja vid halv åtta. dessutom har jag världens träningsvärk i ljumskarna(?), har fått sovit med värmekudde och idag känns det faktiskt lite bättre. så idag blir det buren vid fem med mamma som start på helgen! hoppas det går bra trots våra skador :)
 

green & blue

 
tisdag med tråkigt väder och plugg på schemat
 

rhodos

 
på måndagar har jag fullt upp med gymnastik. kan ju säga att jag inte riktigt hade sån lust att spendera tre timmar där efter helgen, men timmarna gick ganska fort när man har roliga och duktiga gymnaster. efter träningen hämta pappa upp mig och vi tillsammans med min bror åkte till rhodos för god mat. nu åker han iväg och jobbar i en vecka, sen när han kommer hem igen är det snart jul. men skönt att vara hemma hos mamma och sin säng ett tag igen, hoppas bara dagarna går fort för vill ha helg!
 

20 timmar

som ni ser ovan räknade jag nyss att jag spenderat 20 timmar i gymnastikhallen denna helg, trampett kurs steg 2. hela dagen igår och hela dagen idag har jag passat barn och lyssnat på teori, allt detta avslutades med ett prov som jag hade turen att få ett fel på. puuuh! nu är det överstökat och jag får passa på dubbelvolter och massa skruvar, wiie. trött som jag vet inte vad är jag och ska gå och hämta min ben&jerrys för att sedan kolla på sex and the city som går på tv, får se hur länge jag orkar hålla ögonlocken öppna. 
 

mässan igår

 

linköping

två bilder från när jag och mamma tog en roadtrip i söndags till linköping, julmarknad och ikea
 

stockholm

 
 
en bra fredag i stockholm och en mysig lördag hemma hos madicken med brudarna :)
 

nails

rosa ♥
 

RSS 2.0