Upp och gå


Nu kan Bosse resa sig själv upp till gå-vagnen. Dock lite svårare att ta sig ner, men han har vandrat omkring med den mycket den här veckan. Kul! Efter förskolan idag följer jag med Bosse hem för att vara lite barnvakt. Får se vad vi hittar på. Imorgon är det redan freedag (!!) och en vecka sen Idre??? Sjukt vad tiden går fort... Linnéa kommer till stan, så ska va med henne på lördag men först till Vingåker och mysa imorgon. 


Idre






















Här har ni lite bilder från resan i helgen. Ja, endel alkohol blev de men gud så kul jag hade! Vi åkte såklart skidor, både fredagen och lördagen. Men vi hann också med afterski, god mat och två utgångar. På hemresan sov jag mest, helt slut var jag! Så skönt att man var ledig måndagen också så man hann vila upp sig ytligare. Men nu vill jag bara åka iväg igen, sååå kul! 


Påväg


Ska bli så kul och skönt med minisemester till fjällen med underbara människor, några timmar kvar så är vi snart framme!


Rocka sockorna


Idag är det internationella downs syndrom-dagen! För att visa att annorlunda är bra och olika är okej. På förskolan rockade jag och Bosse tillsammans med många andra fötter. Bosse är också kändis i kuriren idag, bästa ungeeee!


Rosé


Såhär mysigt hade jag det i lördagskväll i världens finaste lägenhet, dröm ju! Nu är det ny vecka, kort arbetsvecka för på torsdag åker jag till Idré. Ska bli så kul! Ska nog springa ner på stan en sväng efter jobbet idag och handla lite till resan m.m innan jag drar förbi Friskis och tänkte försöka träna lite. Fick pencillin förra veckan men tycker fortfarande inte riktigt det blivit bättre i kroppen, vi får väl se. Torsdag- söndag är jag iaf frisk haha. 


Påsk


Nu står påskris med fjärdar i mitt vardagsrum. Amanda och jag kände för lite pyssel idag efter lite shopping på lövåsen. Blev ju jätte mysigt fint!


Håruppsättning till bröllop




Idag kom Sofia förbi innan hon skulle iväg på bröllop. Första gången jag gjorde en "riktig" håruppsättning till något event på någon. Blev faktiskt riktigt nöjd! Så kul att hon ville att jag skulle hjälpa henne! 


Rosa rosor



Igår fick jag rosa rosor av mamma. Så fina! Mer bilder kommer senare


Klipp


Toppade till Emmas hår lite grann för någon vecka sedan. Har inte gått kurs eller någonting utan kör lite efter vad jag själv tycker. Älskar att hålla på med hår och önskar verkligen det kommer bli något jag snarast i framtiden håller på med på riktigt. 


Nyberg's


Drömmer mig tillbaka till förra helgen då jag och Emma åt godaste ryggbiffen på Nyberg's när vi firade hennes födelsedag. Såå gott!


Soffhäng hela helgen



Har alltså legat hela helgen hemma hos pappa i soffan. På lördagen lämnade jag huset på eftermiddagen endast för att åka och handla lite mat med pappa. Helt slut! Vet inte om de är för att jag är förkyld och bihålorna bubblar eller vad som hände. Men nu ska iaf vårdcentralen snart ringa mig så får vi se vad som händer. Vill träna! Igår klicka jag hem två träningsbyxor. Har haft mina favorit Nike byxor allt för länge, så de va dags. Hoppas dom här sitter lika bra! 


Sushi & sleepover


I torsdags åkte jag hem till mamma och bjöd henne på livets rätt, suuushi. Hon tyckte också de va mumma! Myste där hela kvällen samt sov över. Myspys!


Innan & efter





Det har tagit sin lilla tid men nu är näästan äntligen byrån klar! Såg lite färg jag behöver måla i nu när jag såg allt på plats men den är i alla fall redan full med kläder. Sån stor skillnad ändå! 


Mössa till dockorna




Idag är Bosse ledig men jag jobbar på ändå. Klockan 7 fick jag börja idag, de är jag inte van vid men gick så bra. Igår precis innan vi skulle gå hem testa Bosse en mössa som egentligen är till dockorna, så söt!  


Bytt är bytt







Alltså hur länge kan man inte sitta och skratta åt det här! En app som heter snapchat, där kan man byta ansikte med den man han bredvid sig. Så stört! Det här är några bilder från helgen, bland annat min farmor, farfar och pappa haha


Grattis på födelsedagen

Idag fyller Emma 21 år, hjärtaaa


Knoppar


Man tager vad man haver. Har målat en byrå vit och ville nu inte ha bruna knoppar till. Tänkte jag kanske skulle köpa sprayfärg och spraya dom men orkade inte vänta på att de blev inhandlat så testade något annat. Nagellack! Än sålänge ser de ut att funka. Silvriga blir dom! As smidigt, använder knappt det nagellacket ändå. Nu ska jag bara måla klart dom sen är snart byrån klaaar!


Emma är hemma


Igår åkte jag och Amanda ner till gymmet och körde ett pass hon har. Ben och mage mest, det var faktiskt jobbigt. Laddar om idag för power hour igen. Kommer va slut efter den här veckan haha. Efter träningen blev jag upphämtad av Emma som har kommit hem från Egypten! Hon var bara borta en vecka men känns nog längre bara för att hon varit så långt bort. Men nu är hon här igen och i helgen ska vi fira henne! 21 år! Först jobb imorgon på två förskolor innan jag tar helg. 


Burpees


Körde power hour igår och step idag. Var redan lite skakis i benen från igår, power hour kör igenom hela kroppen men igår var det mycket ben och ännu mer burpees... Men step är roligt och det gick! Man kan tydligen inte få för mycket av burpees dock, det går bättre och bättre men får fortfarande lite blåmärken. Mycket mindre än i början i alla fall, man får kanske in lite teknik efter ett tag. Imorgon kanske jag ska till gymmet med Amandaaa :-)


Middag och Montazami



I fredags efter jobbet åkte jag direkt hem till mamma där vi firade hennes lägenhet som börjar bli klar. Hon bjöd på middag och de va jag och mormor och morfar. Det var jätte mysigt! Spelade lite spel och drack vin, kom hem strax efter tolv. Men vaknade tidigt på lördagen och blev rastlöst. Så fick låna morfar bil och åkte till Reijmyre med mamma. Köpte hem Maria Montazami glas. Sååå fina! Det var de värt pengarna. Ska dricka ur dom i solen på balkongen varje dag den skiner nu. Vilket den har gjort mycket senaste dagarna nu, så härligt! 


RSS 2.0