Långhelg

Ni får lite bilder från min långhelg jag haft istället för förra helgen, tiden går för fort. Har haft superfint väder och sällskap! Idag åker jag till Sthlm för att imorgon se Beyonce, sjukt stört! Ska blir sååå kul!


Bubbel

I fredags var de bubbel och bruchetta hemma hos Klara. Underbaraste som finns! Vi fick till och med lite sol bakom alla gråa moln. Hade så trevligt så till långt efter midnatt. Ska visa mer bilder från helgen snarast!


Hallon

Finns så mycket stora fina hallon på mormor och morfars koloni som jag var och plockade lite av igår efter jobbet. Hade lite med mig till frukosten imorse här på jobbet och resten kanske jag kan äta senare. Får se om det blir någon träning också, igår var jag istället barnvakt hela eftermiddagen/kvällen till bästa Bosse :)


Gymmet

Gud vilken seg måndag. Tiden på jobbet gick fort men jag höll nästan på att somna stående. Så trött! Som tur va hörde Malin av sig och drog med mig till gymmet. Är sommar schema nu på friskis så är inte alls mycket pass... Men vi var riktigt duktiga och det va ganska kul faktiskt! Så de kommer vi nog göra om. Nu har jag gjort mig en äggmacka och försöker uppdatera data och mobil. Har ju lärt mig av mitt misstag nu och skaffar därför iCloud så kanske inte allt nästa gång försvinner om en olycka händer. Det tar ju bara sån tid allt att fixa, är trött och vill sova snart haha, godnatt!


Kalas och sol

En helg som gått väldigt fort men som har varit riktigt skön. Sol, bubbel, balkonghäng, kalas, mer bubbel, fest och mer sol. Nu har jag precis gjort några matlådor till veckan, går faktiskt riktigt bra! Har varit bortskämd i två år med att fått mat på jobbet, men de har ju också gjort att jag inte lagat så mycket mat hemma. Så de är lite roligt att laga mat nu istället för att få de färdigt varje dag.
För ett år sedan förra sommaren så jobbade jag på hemtjänsten i Vingåker och bodde där. Känns så längesen! Men jag har än inte bott ett år i lägenheten, vilket de heller inte komma hinna bli... Lite sorligt för jag älskar verkligen den här lägenheten. Men de finns fler!


Stora djulö

Igår fick jag följa med Madicken på allsång. Vi köpte glass, choklad med marshmallow och melon tog jag, chokladen var precis som Ben & Jerrys, så god! Lyssnade lite på allsången och så köpte vi ett glas rosé till de. Mysigt var det! Jobbar 7-16 varje dag och imorgon är det freeeedag. Dock börjar vi då 6, men va inte så farligt tyckte jag så de är bara att köra på. Jobbar väl cirkus en månad till iaf!


Håruppsättningar

Gjorde en fiskbensfläta med uppsättning på Sofia i lördagsförmiddag för hon skulle iväg på bröllop. Så testade jag lite med Malins hår innan vi åkte till Klara senare på dagen. Så kul att testa nytt och få göra "riktiga" uppsättningar!


Lördag

Om någon timme kommer Sofia till mig. Bilden under är hennes uppsättning jag gjorde förra gången. Nu ska hon på bröllop igen och fråga om jag kunde hjälpa henne. Så kul!


RSS 2.0