Joan's




Övernattning hos mamma


Bilder från när jag var i stan förra veckan och sov över hos mamma torsdag-fredag. Vi gick bland annat nya leden nere vid duveholmssjön, kort men mysig! Vi gjorde på kvällen egna hamburgare som blev så goda! 


Bal


I lördags åkte jag och tjejerna till hedenlunda för att kolla på balen. Var så himla kallt att vi höll på och dö. Så blev inte mycket bilder på min mobil men alla var såå fina! Sist (bokstavligen) kom Rebecca som vi väntade på och så fick vi krama henne och ta lite kort. Finaste tjejen! Kan inte fatta att det var ett år sedan vår bal och snart ett år sedan vi tog studenten. 


Lördagen

 
Åkte in till stan vid lunch för att träffa mamma. Vi gick lite på stan, fikade på Sköna Gertruds (där man önskar man kunde sitta hela tiden för att det är så varmt när solen skiner) och åkte ner till Djulö. Hade en mysig dag tillsammans helt enkelt. Lite senare kom Klara och så åkte vi hem till henne. Hon, jag och Elvira hade en partykväll och så gick vi ut. Det roligaste var nog ändå på söndag morgonen när jag och Klara slog på crazy helium appen på hennes mobil. Inte skrattat så mycket på så länge! Det var roooligt! 
 

In till stan

Igår åkte jag in en sväng till stan efter jobbet då jag slutade klockan ett. Åkte först till ett möte jag hade bokat angående om man nu kanske skulle ta och söka till någon kurs/utbildning. Hon gav förslag osv, hjälpte mig komma igång lite helt enkelt. Hälsade sen på mormor och morfar en sväng med mamma som jag inte hade träffat på länge och därefter vidare på kalas. Hälsade på bebis lite och fikade. Mysigt helt enkelt! Imorgon är det fredag och jag jobbar 7-4 innan jag tar helg. Skulle först va ledig meen så tackar man ju såklart inte nej till lite extra :-)
 

Valborg


Valborg firade jag med Madde i Norrköping. Bodde i Norrköping i två månader men det var min sista kväll jag för första gången gick ut. Haha så ni kan ju tänka er hur taggade jag/vi var, så att kvällen har ju nåågra minnesluckor om jag sammanfattar det så. Men jag hade sjukt kul och det var ett bra avslut på en roligt äventyr. Slutade med att jag tvättade av sminket i köket med diskmedel och däckade ganska snabbt. Hur kommer det sig att jag alltid lyckas på ett eller annat sätt få av mig sminket?! Är ju bra såklart, men man undrar ju... Som tur va hade jag redan packat det mesta innan fredagen och snälla mamma kom och hämtade mig vid lunch. Sen packade jag upp alla mina klädet och myste i min säng resten av dagen <3


Middag hos Elin



I lördags var vi bjudna hem till Elin på middag. Det var såå trevligt och ännu godare mat! Det blev lite partaj men jag höll mig nykter och körde istället runt på mina brudar så jag sen på natten kunde åka hem. När man varit borta från världens skönaste säng i två månader så är saknaden ganska stor. Dock var jag hemma sent efter midnatt men det var det värt! Vi hade så kul hemma hos Elin hoppade runt, dansade och sjöng! 


Hemma


Sista dagen på jobbet och Valborg var det i torsdags. På fredagen packade jag ihop allt mitt från Norrköping och åkte hem till Vingåker igen. Ska skiva mer om allt snarast för nu ska jag snart börja göra mig iordning för att dra iväg och kolla lite på fotboll. 


RSS 2.0